Már nem titok a terhessége! A fiatal magyar énekesnő a 6. hónapban van
Képek!
Behumi Dóra, a Budapest Bár énekesnője első gyermekét várja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Behumi Dóri, a Budapest Bár énekesnője tavaszra várja első gyermekét, most lépett a 25. hétbe.

A kivirult kismama, ha akarná, akkor sem tudná titkolni másállapotát,: a pénteken nyíló Babamama Expo kismamadivat-fotózásán meg is mutatta babapocakját a HelloBaby őszi kollekciójának darabjaiban.

Jól áll neki a babapocak

- A Babamama Expóra mindenképpen kimegyek én is, és áttanulmányozom a lehetséges összes témát, amit a babavárás felvet. A legjobb az, hogy ez alatt a három nap alatt mindent egy helyen megtalálok, és nem kell a munkáim mellett külön-külön szakboltokat keresgélnem - árulta el az énekesnő.

Mióta látványosan gömbölyödik a pocakja, a dekoltált, illetve garbóruhák a kedvencei, különféle színekben és mintákban.

- Ha jól tudom, az aktuális kismamatrend is ez, a mindent eltakaró leplek, bő tunikák és kertésznadrágok ideje lejárt. A fellépéseimhez is tudok innen választani, ha egyszerű fekete ruhára van szükségem. A ruhákat egy-egy feltűnő vagy csillogó ékszerrel egészítem ki, és már mehetek is a színpadra - mesélte.

A kis jövevény igazán szerencsés, máris igényes zenei környezetben növekszik.

- Gyakran hallgatok klasszikus zenét, de más műfajok is előfordulnak, természetesen a két kedvencemmel, John Scolielddal és Prince-szel az élen. A mondókás- és verseskönyveket pedig már most gyűjtöm: Orbán Ottó, Weöres Sándor, Varró Dániel gyerekkötetei mindig kéznél lesznek - mondta.

Az év végéig koncertezik

Behumi Dóra továbbra is koncertezik, legközelebb november 21-én láthatja a közönség a Budapest Bárral - a Budapest Bárban, egy könyvbemutatóval egybekötött, fergeteges koncerten.

- December 30-án lépek fel a szülés előtt utoljára, ez a terhességem 31. hete lesz. Aznap tartjuk a Művészetek Palotája Bartók Béla Hangversenytermében a Budapest Bár ötödik jubileumi koncertjét. Utána már csak a szülés után láthatnak a színpadon - nyilatkozta.

Behumi Dóra 1998-ban diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskola klasszikus fuvola és jazzének szakán. Rendszeresen koncertezik fuvolistaként is, és a Radiocafé 98.6 műsorvezetője is volt.

1998-2000 között tagja volt a Jazz+Aznak. Együttese a Dórika és a Rombolók, állandó énekese a Budapest Bárnak.

Babamama Expo a Papp László Budapest Sportarénában (1143 Budapest, Stefánia út 2.)  2012. november 16-17-18.
Nyitva tartás: minden nap 10-18 óráig

Fotó: Sonntag Media Kft.

Ezt is szeretjük