15 év után vége! A magyar énekes külön utakon folytatja tovább
Bebe a Mokka ma reggeli adásában beszélt arról, hogy 15 év után egyedül folytatja tovább.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abebe Dániel, vagyis Bebe a Mokka ma reggeli adásában nagy bejelentést tett: komoly elhatározásra jutott, kilép a Back II Blackből.

A 39 éves énekes ezentúl a szólókarrierjére koncentrál. Ez azt is jelenti, hogy gőzerővel tud készülni a TV2-n vasárnap este induló Sztárban Sztár című műsorra, amelynek ő az egyik férfi versenyzője.

15 év után vége

Bebe az1999 januárjában alapított Picasso Branch együttessel vált ismertté, amelyet Kozso patronált. Bebe nem sokkal később zenekart váltott, és 2000-től a Back II Black énekese lett. Színházi darabokban is láthattuk, 2007-ben fellépett a Dr. Bubo musicalban, amelyben egy rapper patkányt alakított, idén A Fekete, a Barna és az Ősz című színdarabban szerepelt.

A Back II Blackel eltöltött 15 év után az énekes nemrég döntő lépésre szánta el magát, a karrierjét külön utakon kívánja folytatni, a rajongóiktól már el is köszönt egy búcsúkoncerten. 

- Életem legnehezebb döntése volt, de elérkezettnek éreztem az időt, hogy most már a saját utamat járjam, és olyan dolgokat kipróbáljak, amik nem férnek bele a zenekar kereteibe. Nagy vágyam volt egy olyan rockos beállítottságú dolgot csinálni, ami eddig nem adódott meg - mondta a Mokkában.

Azt is hangsúlyozta, hogy rengeteget köszönhet a Back II Black zenekarnak, több időt töltött velük, mint a családjával.

- A zenekar dübörögni fog tovább, nem volt verekedés, sem tányértörés, békében váltunk el. Megszokott, hogy a zenekarok cserélnek énekeseket.
Én valamit hoztam a zenekarba annak idején, egy új énekes egészen más dolgot fog hozni - mondta.

Fotó: Facebook/FEM3Café

Ezt is szeretjük