Bebe 26 munkahelyre jelentkezett, de az énekest sehova nem vették fel
Bebe már nem keres civil szakmát a pandémia idejére, a tartalékaiból él, és dalokat ír.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sok előadóművészhez hasonlóan Abebe Dániel, vagyis Bebe is megpróbált civil munka után nézni, hogy a pandémia alatt ne élje fel a tartalékait. 

Tavaly tavasszal egy barátja éttermében éppen futárt kerestek, oda jelentkezett, de két hét után a tulajjal együtt úgy döntöttek, ez a munka nem neki való.

Bebe 26 munkahelyre jelentkezett 

Azóta 26 helyre adta be az önéletrajzát, de csak két helyről telefonáltak neki vissza, az egyik helyről azért, mert a hölgy nem volt benne biztos, hogy valóban az énekes jelentkezésével van-e dolga. Mostanra letett arról, hogy civil munkát keressen, árulta el a TV2 reggeli műsorában. 

- Voltam pizzafutár a barátom éttermében, az sajnos nem működött egy idő után. Nagyon cukik voltak az emberek, akiknek szállítottam a pizzát, és beinvitáltak enni-inni, így egy csomószor előfordult, hogy vissza kellett vinnem az ételt, mert kihűlt. 

bebe2
Fotó: TV2/Mokka

- Voltam árufeltöltő, kőműves. Úgy voltam vele, valaminek történnie kell, nem tudjuk, mi lesz. Ez most már talán körvonalazódni látszik. A haverom autószerelő-műhelyébe is mentem volna, de két év, mire megkapom a minősítést, el kellett volna mennem iskolába. Remélhetőleg addigra már visszaáll a rend - mondta a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

A 44 éves sztár nem unatkozik, hiszen alkot, egész nap a stúdióban ül, és írja az új dalokat. Anyagi gondjai sincsenek, még van félretett pénze. Az elmúlt egy évben koncerten is fel tudott lépni: amikor például a Boney M egyik énekesét a Covid miatt nem engedték be Angliából Ukrajnába, ő ugrott be helyette Kijevben. Korábban már turnézott velük, így a próba után flottul ment minden. 

bebe1
Fotó: TV2/Mokka

- Lassan kétlemeznyi születik. A fejtörést a dalszövegek okozzák. Ezzel foglalkozom éjjel-nappal. Hála istennek, maradt a házfelújításra félretett felújítási pénzből, most azt éljük fel, aztán meglátjuk, mi lesz.

Ganxsta Zolee lánya már ilyen nagy

A zenész élete 2007-ben fenekestől felfordult, ekkor látott napvilágot lánya, Zoé. Neki is ismerős az a sok szülő által emlegetett érzés, miszerint, mire kettőt pislogunk, a kis lurkók önálló kamaszokká válnak.

Ezt is szeretjük