A magyar énekesnek egy baleset miatt újra kellett tanulnia a járást
Bebe súlyos autóbalesete óta csak egyetlen embernek engedi át a volánt, más mellé nem ül be.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Abebe Dániel, vagyis Bebe csupán egy embert enged a kormány mögé, amikor koncertezni indul. Egyetemistaként ugyanis súlyos autóbalesetet szenvedett, amikor egy sofőr vitte. A súlyos karambol miatt hetekig ágyba kényszerült, és műtétek sorozata várt rá, újra kellett tanulnia a járást, egy évébe telt, mire teljesen felépült, mesélte az énekes, akit Tordai István a SportVerda autós műsorba hívott meg.

- Egyetlen ember mellett érzem magam biztonságban, aki Fitos László, jó barátom és egyben menedzserem. Ha lehet, akkor én vezetek. Szeretek a saját ritmusomban, haladósabban menni, és az autópálya adottságait ki is használom, mondjuk úgy, hogy dinamikusan, defenzíven vezetek - mondta.

A 40 éves sztár ragaszkodik ahhoz, hogy ha fellépésre mennek, ő vezessen, mert amikor a Hallgatói Önkormányzatnál tevékenykedett, a gólyabál szervezésekor az egyik novemberi napon nagyon sok hó esett le, a jeges úton pedig megcsúsztak és nekiütköztek egy kamionnak.

- Újra kellett éleszteni minket, majd kórházba kerültünk. Több operáción estem át, egy évig tartott a felépülés, meg kellett tanulnom újra járni, és sokáig mankóval közlekedtem. Edzésre viszont jártam, vízilabdáztam, így a mankóval odabicegtem, a medencébe pedig belöktek. Az úszás jót tett a rehabilitációban - árulta el.

Bebe életigenlése is hozzájárult a gyors felépüléshez, a kezdeti elkeseredés után ugyanis igyekezett viccesen felfogni a helyzetét.

- A kórházban töltött időszak életem egyik legviccesebb hetei voltak, rengeteget nevettünk, mi voltunk a rettegett 19-es kórterem. Volt, hogy pörköltet és bort csempésztek be nekem. Jót szórakoztunk, azóta is emlegetjük ezt az időszakot akkori szobatársaimmal - mesélte.

Fotó: RENT-A-STAR PRODUCER KFT.

Ő Bebe ritkán látott felesége! Kata egy igazi szőke bombázó

Bebe és csinos felesége még májusban, a Drágám, add az életed! című műsorban szerepeltek együtt. Novemberben jelentették be, hogy válnak.

Ezt is szeretjük