A 73 éves Bayer Ilona fantasztikusan néz ki: így él most hazánk első női híradósa

Bayer Ilona négy unoka büszke nagymamája. Magyarország, Ausztria és Japán között ingázik, hogy láthassa őket.

bayer-ilona-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bayer Ilonára minden túlzás nélkül hivatkozhatunk élő legendaként: a magyar televíziózás egyik legmeghatározóbb alakja, hiszen ő volt az első női híradós, aki 1985-től öt éven át tudatta a tévénézőkkel, mi történik a világban.

Híradós mivoltának több mint négy évtized után sem fordított hátat: napjainkban a Facebookon oszt meg rendszeresen kulturális híreket, illetve a Rádió Bézsben dolgozik.

Bayer Ilona híradós volt

Az újságok hasábjain viszont nem sokszor láthatjuk, így még szembetűnőbb, friss képén milyen szenzációsan fest. 72 évesen valósággal ragyog.

Állandóan úton van: Magyarország, Japán és Ausztria között ingázik, hogy láthassa három gyermekét és négy unokáját. Világéletében nagy családról álmodott, néha azt kívánja, bár nagyobb közelségben lehetne szeretteivel.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Tamás három évtizede Ausztriában lakik, ott három kicsi kincsem van. Petra is elment, ő a világ másik felébe. Japánban ösztöndíjjal tanult, aztán japán család tagja lett. Az ő kisfia a negyedik unokám. Az egész nagy családomat eddig összesen kétszer láthattam együtt - ecsetelte a Best magazinnak.

Bayer Ilona így nézett ki 1993-ban a Magyar Rádió műsorvezetőjeként.
Bayer Ilona így nézett ki 1993-ban a Magyar Rádió műsorvezetőjeként.
Fotó: MTI/Hámor Szabolcs

Legkisebb gyermeke, Szofi ugyan Magyarországon, de nem édesanyja szomszédságában lakik, így ő most egyedül él.

- Egyedül, de nem magányosan élek. És mint mindenben, ebben is megtaláltam a célokat. Most például épp e témakörben nekifogtam egy újabb könyv anyaggyűjtéséhez. Az internetes társkeresés izgalmas, és mit mondjak, hihetetlen tapasztalatok tárháza.

Olvass Takács Marikáról, akit a legszebb bemondónak tartottak!

Takács Marika egyike volt hazánk első tévésztárjainak, ő volt a legelső magyar női bemondó. Fiatalon indult a pályafutása, mindössze 18 éves, gyönyörű lányként elkeseredésében jelentkezett a Magyar Televízióhoz. 

Cover-fotó: MTI/Hámor Szabolcs

Ezt is szeretjük