Bayer Friderika így néz ki ma – Felismered a 94-es Eurovízió sztárját?
Bayer Friderika teljesen civil életet él.

bayer-friderika-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bayer Friderika történelmet írt, amikor elindult az 1994-es Eurovíziós Dalfesztiválon, hiszen magyar előadó korábban sosem ért el negyedik helyezést a zenei megmérettetésen. Az énekesnő a Kinek mondjam el vétkeimet? című slágerrel tarolt a versenyen, azóta azonban gyökeresen megváltozott az élete.

Így él most

Bár a versenyt követően több lemeze is megjelent, Bayer Friderika mára visszavonult az énekléstől, és főállású anyaként a családjának él. Férjével két, roma származású fiú gyermeket fogadtak örökbe: Krisztofer tizenkét éves, Robi pedig idén töltötte a hatot.

Az énekesnő és a férje sokáig dolgozott a babaprojekten, de sajnos természetes úton nem sikerült gyermeket vállalniuk. Mivel a lombikprogramtól tartottak, ezért az egyetlen lehetséges megoldásként az örökbefogadás mellett döntöttek, sőt, a pár azt tervezi, hogy a jövőben két kisfia mellé egy kislányt is adoptál.

Bayer Friderika jelenleg a HIT rádió műsorvezetőjeként dolgozik, és a hangját is csupán a hétvégi miséken engedi ki, ám úgy tűnik, így kerek az élete. A 47 éves énekesnő friss képe arról tanúskodik, hogy az egykori sztár tökéletesen érzi magát a bőrében.

Ezt is szeretjük