Bata Éva babapocakja már ilyen gömbölyű: jól áll a kismamaság Bereczki Zoltán párjának
Bata Évának a kommentelők szerint jól áll a várandósság, gyönyörű kismama.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén februárban derült ki, hogy két évvel a megismerkedésük után Bata Éva és Bereczki Zoltán első közös gyermeküket várják. 

A gólyahírt a színész menedzsere erősítette meg, a pár a babavárásról azóta sem nyilatkozott, mindössze annyit árultak el egy posztban május közepén, hogy ők már tudják, kisfiuk vagy kislányuk születik-e. 

Bata Éva gyönyörű kismama

A kommentelők ámultak, milyen nagy már a babapocakja, és azt is megjegyezték, hogy nagyon formásak a lábai, jó neki, hogy nem dagad és vizesedik. Akik látták élőben is, megjegyezték azt is, hogy mint sok nő, kivirult a várandósság alatt. 

"Tegnap nagyon csinos voltál Vecsésen! Jól áll a kismamaság!"

"Nagyon jól áll a kismamaság! Fiatok vagy lányotok lesz?"

Április elején sokan aggódtak a színésznőért, ugyanis másodikán autók csúsztak egymásba az M7-es autópályán, a négy személyautóból az egyikben Bereczki Zoltán és Bata Éva ült, akit várandós állapota miatt megfigyelésre mentőhelikopter vitt kórházba.

Kiderült, egy madár az előttük haladó autó elé vágott, mire annak sofőrje hirtelen lefékezett. Bereczkiéknek sikerült időben megállniuk, de a mögöttük haladó másik két jármű beléjük rohant. A színész még aznap kora este a közösségi oldalán nyugtatta meg rajongóit, hogy ne aggódjanak, mind jól vannak, senki sem sérült meg. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A 34 éves sztár számára az RTL Klub 2017-ben indult, A mi kis falunk című sorozata hozta meg az országos hírnevet, amelyben Tecát, Pajkaszeg kocsmárosnőjét alakítja. Bereczki Zoltán is szerepet kapott a kereskedelmi csatorna több sorozatában, így a Drága örökösökben és a Jófiúkban is, de a színésznővel végül a színházban ismerkedtek meg. A Centrál Színház 2019 márciusában bemutatott, Nemek és igenek című darabjának próbái alatt szerettek egymásba.

bata-eva-a-mi-kis-falunk
Fotó: RTL Klub/A mi kis falunk

2020 januárjában a 45 éves sztár a Best magazinnak azt mondta, a baráti körük azt gondolja, mindkettőjüknek furcsa és számukra érthetetlen a humora.

- Vicával az egymásra találásunkban ez is nagy szerepet játszott. Mondhatjuk, hogy nagy részben a humorunknak köszönhetjük a szerelmünket. Mi nevetünk valamin, és összekacsintunk, a többieknek fogalma sincs, hogy miről van szó, csak bamba képpel hallgatnak. Ilyenkor még pluszban vihorászunk egy újabbat azon, hogy a többiek értetlenkednek.

A mi kis falunk szereplői a valóságban

Bánki Gergely alakítja Berkics Lacit, a polgármester unokaöccsét, a volt tanárnő, Kati egyetlen gyermekét, aki a két említett felnőttel lakik, és a polgármesteri hivatalban dolgozik. Álmodozó, kissé teszetosza, aki sok helyzetet tűpontosan lát, mégsem veszik komolyan. A színész a való életben sokkal sármosabb, mint A mi kis falunkban - ez több másik szereplőről is elmondható. Képes összeállításunkban őket is láthatod. 

Ezt is szeretjük