Barta Sylviát ritkán látni ennyire dögösnek: az 51 éves időjós szűk ruhában fotózkodott

Barta Sylvia merész, testhezálló, fekete ruhában ünnepelte a névnapját, amelyben igazi amazonként festett.

barta-sylvia-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

"Meseszép, gyönyörű, csodás” - Barta Sylvia posztjai alatt gyakran olvashatunk ilyen és ehhez hasonló kifejezéseket. A rajongóknak rendre leesik az álluk attól, milyen bomba formában van, és sokszor faggatják karcsúsága titkáról.

Az 51 esztendős időjós Instagramján található fotók valamennyije megállná a helyét bármelyik divatlapban. Az oldala nem csak azt árulja el, hogy mennyire szenzációsan fest, arról is meggyőződhetünk, hogy igazi divatdiktátor.

Barta Sylvia dögös, szűk ruhája

Előszeretettel osztja meg a követőivel, hogy éppen mit visel. Munkáiból adódóan leginkább az elegáns és a sportos stílusú darabok találhatóak meg a gardróbjában: míg a képernyőn általában csinos ruhákban tudatja a TV2 nézőivel, milyen idő várható, addig zumbaoktatóként leggingsben és sportmelltartóban izzasztja meg a tanítványait. A szexi oldalát azonban csak ritkán mutatja meg, így ha mégis dögös szerelésben látható, garantáltan sikert arat. 

Az a fénykép is tarolt, amelyet a hétvégén készítettek róla. Egy fekete, elöl áttetsző anyagú, szűk darabban ünnepelte meg a névnapját. A testhez simuló fazon tökéletesen kihangsúlyozta a karcsú vonalait, a követők bókjai pedig csak úgy záporoztak.

Nem csak a jó genetikának köszönheti, hogy úgy fest, akár egy igazi amazon, sokat tesz a fittsége megőrzéséért. A sport számára nem csupán hobbi, hanem életérzés és hivatás is. A rendszerességben hisz, nem sanyargatja magát, és bár imád mozogni, mindig ügyel arra, hogy a sportot se vigye túlzásba.

- A tévé mellett oktatóként dolgozom, és mivel egész évben rendszeres a mozgás, a hosszú távon, lassan felépített, arányos izomzat megmarad - ecsetelte a Borsnak 2019 júliusában.

Az 55 éves Hegyi Barbara bikiniben

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csodásan néz ki bikiniben a Vígszínház Jászai Mari-díjas színésznője, Hegyi Barbara.

Ezt is szeretjük