Friss hír! Külföldre is követi kedvesét a Jóban Rosszban sztárja
Baronits Gábor barátnője, Alexandra nagyszüleit látogatja meg Fehéroroszországban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A 23 éves Baronits Gábor, a Jóban Rosszban Halász Kristófja híres szülők gyermekeként látta meg a napvilágot. Édesanyja, a bűvész Ungár Anikó, édesapja pedig az egykori Syrius együttes vezetője és szaxofonosa, az 1999-ben elhunyt Baronits Zsolt.

Baronits Gábor Halász Kristófként
Barátnőjével, Alexandrával

Gábort azonban sohasem nyomasztotta az elvárások súlya, mint mondta, mindig a saját színészi képességeivel igyekezett előbbre jutni, és soha nem élt vissza szülei hírnevével.

Halászék legnagyobb fia

A színész nagyon fiatalon, mindössze húszévesen került a sorozatba, de elmondása szerint nagyon hamar sikerült beilleszkednie, mindenki nagyon befogadó volt vele szemben. Mint mondja, sorozatbeli szerepe nem is áll tőle távol.

- Halász Kristóf egy családcentrikus ember, aki mindent megtesz a szerelméért, autómániás, vicces és jópofa srác. Ilyen szempontból hasonlítunk, de természetesen azért van jó pár olyan dolog is, amit én máshogy csinálnék - mondta el a színész a Feminának.

Bár a Jóban Rosszban most nyári szünetre vonult, Gábor szűkszavúan beszélt a sorozat következő évadáról és az általa megformált Kristóf jövőjéről is.

- Sok érdekes esemény történik majd Csillagkúton, ami befolyásolja majd Kristóf személyiségét, és megváltoztatja majd a gondolkodásmódját - árulta el sejtelmesen a színész.

Barátnőjével külföldre készülnek

Gábor azt is elmondta, hogy nagyon élvezi a sorozatbeli szerepét, de emellett természetesen színházakban is játszik, és filmes projectekben is részt vesz. Jelenleg musicalekre, zenés darabokra koncentrál, még énektanárhoz is jár, hogy hangi adottságait tökéletesítse.

Gábor, mint mondta, jelenleg kissé elfoglalt, hiszen a színészkedés mellett, Sütő Enikő modelliskolájában és Földessy Margit színitanodájában is tanít.Szerencsére a színész barátnője, Alexandra nagyon megértő, hiszen ő is hasonló cipőben jár: balett-táncosként rengeteget dolgozik. Úgy azonban kicsit könnyebb a helyzet, hogy már összeköltöztek, így legalább esténként együtt lehetnek.

Nyáron pedig a Jóban Rosszban forgatási szünetében végre elmehetnek kikapcsolódni is: a Balaton és Horvátország után néhány napra ellátogatnak Gábor barátnőjének nagymamájához Fehéroroszországba is.

Fotó: TV2 Sajtószoba, Redlemon.

Ezt is szeretjük