"Több van köztünk, mint barátság" Megvan az X-Faktor első szerelmespárja?
Baricz Gergő nem titkolta el, hogy tetszik neki Kováts Vera.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A magyar tehetségkutatók történetében többször is megtörtént, hogy vetélytársak szerettek egymásba, akik közül többen azóta is egy párt alkotnak, elég csak a közelmúltból például Tolvai Renátára és Kállay-Saunders Andrásra gondolnunk.

A jelek szerint az X-Faktor második szériájának is meglehet a maga álompárja, Baricz Gergő és Kováts Vera között ugyanis az elmúlt hetek során elmondásuk szerint szorosabb lett a kapcsolat.

Keresik egymás társaságát

Másoknak is szemet szúrt, hogy a 21 éves Gergő és a 16 éves Vera egyre többet mutatkozik együtt, sőt, mi több, a döntőbe jutva is gyakran és szívesen keresik egymás társaságát.

A Bors a közelmúltban utánajárt a dolognak, és rákérdezett a két fiatalnál arra, hogy pontosan milyen viszony is fűzi őket egymáshoz, ami kapcsán Gergő nem titkolta el, hogy több van köztük, mint barátság.

- Vera feltűnő jelenség, mindig kiemelkedik a társaságból, olyan, mint egy kis angyalka. Ő mindig tud mosolyogni, nagyon bájos ilyenkor, de a rosszaság is megvan benne. Érzem, hogy több van köztünk, mint barátság, de a korábbi csalódásaim miatt óvatos vagyok a szívügyekben - mondta Gergő.

"Már az elején szimpatikus volt"

Hozzátette, hogy Vera gondolkodása egyáltalán nem olyan, mint egy 16 évesé, sokkal érettebb annál, amit biztosan otthonról hoz, illetve ugyanolyan normák szerint nevelik, mint őt, ezért is viszonyul sokkal jobban hozzá, mint a többi lányhoz.

Vera sem leplezte, hogy közel áll hozzá Gergő, elárulta például, hogy már a kezdetek kezdetén feltűnt neki a jóképű srác.

- Már az elején nagyon szimpatikus volt, a barátjával, Norbival együtt. Ők egészen mások, mint a többiek. Gergővel sokat beszélgetünk, és egyre közelebb kerülünk egymáshoz - nyilatkozta Vera.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük