Megszólalt az érintett! Baritz Gergő kertelés nélkül mesélt magánéletéről
Baricz Gergő dalban írta meg, mit rontott el.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár már több mint egy hónapja szakított Kováts Vera és Baricz Gergő, a fiatal énekes csak most készült fel arra, hogy lezárja elmúlt kapcsolatát. Nem is akárhogyan: dalt írt arról, szerinte hol rontotta el.

Vera és Gergő a hetedik élő adást követően jöttek rá, valóban több van köztük, mint barátság. A tehetségkutató utáni valóság azonban szép lassan szétszakította őket.

Először szólalt meg

Bár már az egy hónappal ezelőtti Sugarbird-partin kiderült a szakításuk - hiszen Vera egyedül jelent meg -, Gergő mindeddig magába fojtotta érzéseit.

Most azonban úgy döntött, a Fókusz kamerái előtt szeretné tisztázni és lezárni elmúlt kapcsolatát.

Bevallása szerint úgy érzi, nem tett jót nekik, hogy rengetegen foglalkoztak a kapcsolatukkal, sőt, szinte többet, mint ők saját maguk.

- Attól függ, hogy akar az ember egy kapcsolatban élni. [...] Nekem egy kicsit lelkiismeret-furdalásom volt emiatt. Mert valójában több időt töltöttem a zenéléssel, a koncertekkel - mondta Gergő a műsor riporterének.

Különleges vallomást tett

- Megvakulnék inkább, ne lássam könnyben a szemed, végül meghalnék, hogy visszaadjam újra az életed [...] Némán akarok állni, ha már ezt elmondtam neked, megsüketülni gyorsan, ne halljam, mit tettem veled! - énekli a 21 éves Gergő a Verának írt dalában.

Elválásukat követően egyébként többféle pletyka is felröppent, például arról, hogy Gergő mentorával, Keresztes Ildikóval vigasztalódik. Ezt azonban mindkét fél egyértelműen cáfolta, és elmondták, kizárólag munka- és baráti kapcsolat fűzi össze őket.

Gergő valóban nem tétlenkedik. Ősszel jelenik meg első nagylemeze, sőt, a napokban került fel első önálló szerzeménye a magyar iTunesra, Baby-Bebogyó címmel.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, www.facebook.com/bariczgergohivatalos

Ezt is szeretjük