A konkurenciához szerződött a magyar híradós! Mától saját műsorral jelentkezik
Bárdos András ma estétől új műsorral jelentkezik a STORY4-en.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma estétől új, saját műsorral jelentkezik Bárdos András a STORY4 kereskedelmi csatornán.

Az Utolsó nap - Bárdos Andrással a hiányzó részlet nyomában! címet viselő produkció első adását este 9 órakor láthatják a nézők. A további részek is minden hétfőn ugyanebben az időpontban kerülnek adásba.

A konkurenciához szerződött

Bárdos András feleségével, Máté Krisztinával 2003 szeptembere óta vezette együtt a TV2 Tények című hírműsorát egészen 2009 októberéig, amikor a kereskedelmi csatorna hivatalos közleménye szerint közös megegyezéssel megváltak tőlük.

A műsorvezető egy évvel később azt nyilatkozta, egyáltalán nem hiányzik neki a híradózás, nem szeretne több hírműsorban részt venni, ám azt gondolja, a televíziózáshoz valamikor még visszatér.

A Star magazinnal készült interjújában azt is megjegyezte, a híradó - mint műfaj - szerinte már korántsem olyan izgalmas, mint akkoriban, amikor elkezdte, hiszen manapság az emberek többsége az interneten tájékozódik.

Az utóbbi években nem is láthattuk képernyőn, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen tanított. Idén április 22-én aztán a SportKlub Dodzsem című új műsorának állandó vendégeként tért vissza: Hetthéssy Zoltánnal hétfőnként és csütörtökönként ütköztetik a véleményüket mindenről, ami aznap foglalkoztatta a sportszerető embereket.

Saját műsoral jelentkezik

Ma estétől viszont saját műsorsorozattal jelentkezik a STORY4-en Utolsó nap - Bárdos Andrással a hiányzó részlet nyomában! címmel. A mai adásban Lady Diana utolsó napjainak és tragédiájának titkait ismerhetjük meg.

Szemtanúk és több tucat olyan fotó lesz ebben segítségünkre, amelyeket korábban még sehol nem láthattak a tévénézők. Miért kellett Diana hercegnőnek élete delén, egy új szerelem kapujában meghalnia? Valóban baleset történt vagy egy előre megrendezett akcióban vesztette életét? A 48 éves tévés ezekre a kérdésekre keresi a választ új oknyomozó dokumentummagazin-műsorában.A második rész a legendás Beatles-tag, John Lennon máig megmagyarázhatatlan New York-i meggyilkolásának krónikáját meséli el. A hidegvérű elkövető, Mark David Chapman vall a három hónapig tervezett merényletről és arról, miért éppen Lennont választotta célpontjául. Az exkluzív felvételek megdöbbentő információkkal szolgálnak a sztárokat megfigyelő és mindenhová követő Chapmanről, aki aprólékosan kitervelt tettével szándékozott híressé válni.

A sorozat további részeiben olyan prominens személyiségek utolsó napjait és tragédiájukhoz vezető utat követhetjük nyomon, mint Steve Jobs, Michael Jackson és Osama bin Laden. Az év második felében a hazai közélet ismert, tragikusan fiatalon vagy hirtelen elhunyt szereplőinek titkait dolgozza fel Bárdos András.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük