Elhagyta feleségét! Bárdos András egyedül folytatja
A műsorvezető visszatért a képernyőre, felesége nélkül folytatja a híradózást.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bárdos András hosszú évek után elhagyta feleségét, úgy döntött, egyedül folytatja televíziós pályafutását.

A tévés hosszú kihagyás után ismét híradózni fog, de ezúttal felesége, Máté Kriszta nélkül ül a kamerák elé.

Egyedül folytatja

A két műsorvezető hét éven át vezette együtt a TV2 Tények című hírműsorát. Ez mindkettőjük életében egy emlékezetes korszak volt, mégis eljött az a pont, amikor úgy döntöttek, visszavonulnak a képernyőről.

Jólesett nekik egy kis váltás. Bárdos András elmondása szerint már nagyon nehezen viselte a közszerepléssel járó terhet. Szerinte ismert személynek lenni annyit jelent, hogy a sértegetéseket és a gyalázkodásokat el kell viselni, ez neki nagyon nehezen ment.

Az elmúlt három és fél évben teljesen átalakult az életük. A pörgés megmaradt, csak más területeken: volt idejük tanítani, amit nagyon szeretnek, illetve Bárdos feladata volt, hogy a gyerekeket elvigye a délutáni edzésre. Ez most ismét megváltozik.

Újra híradózni fog

Bár volt hullámvölgy házasságukban, most mégsem erről van szó, kettejük között minden rendben van.

Bárdos András szakmailag evez külön utakra, ugyanis a Story4 műsorvezetője és híradósa lett, ezúttal felesége nélkül ad majd tájékoztatást a napi aktualitásokról.

A férfi örömmel kezdi meg az új korszakot, bár némi bizonytalanság is van benne a régi rossz emlékek miatt. Fél, hogy közszereplőként ismét a beszéd tárgyává válik, de természetesen sosem hagyna ki egy ilyen lehetőséget.

Felesége a szünet után kicsit hamarabb kezdte újra a tévézést, ugyanis az RTL II-n indult el Forró nyomon című műsora, mely az aktuális hírek okát és következményét kutatja. Bárdos András a Story 4-en az Utolsó nap című műsort vezeti, mely hírességek rejtélyes halálát dolgozza fel, augusztustól pedig a híradó arcaként láthatjuk.

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük