A Barátok közt színészei

Zűrösek, csélcsapok, és mindig csak a baj van velük. Ennek ellenére vagy éppen ezért szögeznek a Bk-pasik annyi hölgyet a képernyők elé.

Dia

 	Berényi Miklós - Szőke Zoltán 	Szőke Zoltán 1968-ban Újvidéken született. A sorozat indulásáig a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulatának tagja volt.

Berényi Miklós - Szőke Zoltán

Szőke Zoltán 1968-ban Újvidéken született. A sorozat indulásáig a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház társulatának tagja volt.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Berényi András - R. Kárpáti Péter 	Ugyancsak a zalaegerszegi színház társulatához tartozott, mielőtt Berényi Andrássá avanzsált. Szabadidejében zenét szerez, tollából pedig dráma és kabarésorozat is született már. 2013 januárjában kiírták a sorozatból.

Berényi András - R. Kárpáti Péter

Ugyancsak a zalaegerszegi színház társulatához tartozott, mielőtt Berényi Andrássá avanzsált. Szabadidejében zenét szerez, tollából pedig dráma és kabarésorozat is született már. 2013 januárjában kiírták a sorozatból.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Berényi Bandi - Bereczki Gergő 	Zsuzsa és az elhunyt Zoltán fiát egy darabig Bereczki Gergő alakította, aki szinte a tévénézők előtt vált egyre fessebb legénykévé. A kezdetektől rutinosan mozgott a kamerák előtt, mivel már csecsemőkorától szerepelt reklámfilmekben.

Berényi Bandi - Bereczki Gergő

Zsuzsa és az elhunyt Zoltán fiát egy darabig Bereczki Gergő alakította, aki szinte a tévénézők előtt vált egyre fessebb legénykévé. A kezdetektől rutinosan mozgott a kamerák előtt, mivel már csecsemőkorától szerepelt reklámfilmekben.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Kertész Vilmos - Várkonyi András 	Az 1949-es színész színpadon játszik és gyakran szinkronizál, de korábban tévéfilmekben is játszott. Mindig szeretett írni: Szupermancs című darabját a nyolcvanas években mutatták be.

Kertész Vilmos - Várkonyi András

Az 1949-es színész színpadon játszik és gyakran szinkronizál, de korábban tévéfilmekben is játszott. Mindig szeretett írni: Szupermancs című darabját a nyolcvanas években mutatták be.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Kertész Géza - Németh Kristóf 	Vili bácsi és Magdi néni fiát alakította 13 éven át, amíg 2012 novemberében bizonytalan időre ki nem írták. 2012 októbere óta ő a Játékszín igazgatója.

Kertész Géza - Németh Kristóf

Vili bácsi és Magdi néni fiát alakította 13 éven át, amíg 2012 novemberében bizonytalan időre ki nem írták. 2012 októbere óta ő a Játékszín igazgatója.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Novák László - Tihanyi-Tóth Csaba 	Édesapja és húga szintén szakmabeliek. Több színházban is dolgozott már. 1998-ban megalapította a Tihanyi Vándorszínpad társulatot, ami mesedarabokkal és operett részletekkel szórakoztatta a közönséget.

Novák László - Tihanyi-Tóth Csaba

Édesapja és húga szintén szakmabeliek. Több színházban is dolgozott már. 1998-ban megalapította a Tihanyi Vándorszínpad társulatot, ami mesedarabokkal és operett részletekkel szórakoztatta a közönséget.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Balassa Imre - Kinizsi Ottó 	Laci örökbe fogadott fiát játszotta, majd átállt a kamera másik oldalára. Korán belecsöppent a televíziózásba: a Kölyökidő, a Nekem 8, majd a Repeta című műsorok szereplője, ifjú műsorvezetője lett. 

Balassa Imre - Kinizsi Ottó

Laci örökbe fogadott fiát játszotta, majd átállt a kamera másik oldalára. Korán belecsöppent a televíziózásba: a Kölyökidő, a Nekem 8, majd a Repeta című műsorok szereplője, ifjú műsorvezetője lett. 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Bartha Zsolt - Rékasi Károly 	Az 1962-es Rékasi Károly több mint tíz éve alakítja Zsoltot. Remek színész és szinkronhang: az ő orgánumával szerettük meg David Duchovnyt és Tom Cruise-t is. Felesége Détár Enikő színművésznő, két gyermekük pedig Eszter és Zsigmond.

Bartha Zsolt - Rékasi Károly

Az 1962-es Rékasi Károly több mint tíz éve alakítja Zsoltot. Remek színész és szinkronhang: az ő orgánumával szerettük meg David Duchovnyt és Tom Cruise-t is. Felesége Détár Enikő színművésznő, két gyermekük pedig Eszter és Zsigmond.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Fekete Szabolcs - Bozsek Márk 	Novák Laci volt feleségének, Orsinak az unokatestvérét alakította. Bár a színészetben még kezdő, középiskolás kora óta zenél: különféle együttesekben énekel és gitározik.

Fekete Szabolcs - Bozsek Márk

Novák Laci volt feleségének, Orsinak az unokatestvérét alakította. Bár a színészetben még kezdő, középiskolás kora óta zenél: különféle együttesekben énekel és gitározik.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Kertész Botond - Hári Richárd 	Géza unokaöccse az 1986-os srác által kelt életre. Rékasi Károlyt tartja példaképének, aki amellett, hogy kiváló színész, igyekszik több lábon állni. Bevallása szerint imád mixerkedni, a sorozat után ebben a szakmában is kipróbálta magát.

Kertész Botond - Hári Richárd

Géza unokaöccse az 1986-os srác által kelt életre. Rékasi Károlyt tartja példaképének, aki amellett, hogy kiváló színész, igyekszik több lábon állni. Bevallása szerint imád mixerkedni, a sorozat után ebben a szakmában is kipróbálta magát.

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Illés Péter - Barna Zsombor 	Vanda bátyjáról sokáig csak hallani lehetett, aztán egyszer csak betoppant a Mátyás király térre. A zűrös srácot alakító fiú drámatagozatos diákként kóstolt bele először a színjátszásba, így nem volt furcsa neki a szereplés. 

Illés Péter - Barna Zsombor

Vanda bátyjáról sokáig csak hallani lehetett, aztán egyszer csak betoppant a Mátyás király térre. A zűrös srácot alakító fiú drámatagozatos diákként kóstolt bele először a színjátszásba, így nem volt furcsa neki a szereplés. 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond

Dia

 	Berényi Attila - Domokos László 	2009-ben került Berényi Attilaként a sorozatba. Korábban a marosvásárhelyi Nemzeti Színház tagja volt, 2002-óta pedig a Honvéd Kamaraszínházban játszik. Felesége, Tóth Ildikó szintén szakmabeli, miatta költöztek Magyarországra. 

Berényi Attila - Domokos László

2009-ben került Berényi Attilaként a sorozatba. Korábban a marosvásárhelyi Nemzeti Színház tagja volt, 2002-óta pedig a Honvéd Kamaraszínházban játszik. Felesége, Tóth Ildikó szintén szakmabeli, miatta költöztek Magyarországra. 

Fotó: Rtlklub.sajtoklub.tv/Nagy Botond
Ezt is szeretjük
Fotó: