Barabás Éva elárulta fiatalsága legfájdalmasabb emlékét
A Fókusz műsorvezetője azokról az élményeiről mesélt, amikor édesanyja stroke miatt került kórházba.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az egészséges életmód és táplálkozás fontosságára napjainkban egyre több szakember és ismert személyiség hívja fel a figyelmet. Azoknak az embereknek ugyanis, akik nem figyelnek kellőképpen ezekre, előbb-utóbb komoly egészségügyi problémákkal kell szembenézniük.

Barabás Évának például kamaszkorában saját családjában kellett megtapasztalnia, hogy mit jelent egy súlyos betegség, illetve az azzal járó félelem, fájdalom és aggodalom. Az RTL Klub népszerű műsorvezetője a Tabu TV-nek adott interjújában mesélte el, hogy 18 éves korában majdnem elveszítette édesanyját.

Reggel még semmit sem sejtett

A Fókusz házigazdája elmondta, hogy anyukája 40 éves volt akkor, és reggel - mielőtt ő iskolába indult - még nem gondolta volna, hogy délután hazatérve azt közlik vele, hogy anyukája a munkahelyén stroke-ot kapott, és kórházba került.

Barabás Éva felidézte a fájdalmas emlékeket, melyek szerint bőrdíszművesként dolgozó édesanyja a szélütés miatt olyannyira nem tudta használni a jobb kezét, hogy az írás sem ment neki, illetve hosszú évekbe telt, mire sikerült valamelyest felépülnie.

Fiatalnak érzi magát

A 41 éves műsorvezető azt sem titkolta el, hogy amikor 40 éves lett, megijesztette a tudat, hogy édesanyja pontosan ennyi idős volt, amikor stroke-ot kapott - pedig Éva saját elmondása szerint még mindig nagyon fiatalnak érzi magát. Azt azért hozzátette, hogy a családjától örökölt bizonyos dolgokat, például az érrendszere egészsége miatt különösen aggódik.

Éppen ezért nagyon odafigyel arra, hogy egészségesen éljen.

Ahogyan ő fogalmazott, elsősorban a mozgásban hisz és abban, hogy józan és tiszta legyen az esze és a szíve, a testének pedig lehetőség szerint mindig megadja, ami jár neki.

Fotók: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük