Barabás Évi meglepő dolgot árult el Liluról: ezért nem voltak jóban
Barabás Évi a Liluland felvétele közben árulta el Lilunak, előítéletei voltak vele szemben, amikor az RTL Klub székházában találkoztak.

barabás-éva-lilu-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Akarva-akaratlanul minden munkahelyen vannak kisebb klikkek: hamar kialakul, ki melyik kollégával jön ki jól, kivel azonosak az érdeklődési körök, és ki az a személy, akivel azután is szívesen összefut, hogy véget ért a munkaidő.

Ugyanígy akadnak olyanok is, akik kevésbé kerülnek közel a másikhoz. Ha összefutnak az irodai folyosókon, gyorsan köszönnek, ám ebben kimerül a köztük lévő kapcsolat. 

Barabás Évi és Lilu viszonya

Barabás Évi és Lilu az utóbbi tábort erősítette. Bár mindketten évtizedek óta az RTL Klub műsorvezetői, mindig csak futólag találkoztak, és sosem csevegtek egymással, nem voltak kifejezetten jóban.

barabás
Fotó: RTL Magyarország, RTL Klub/Keresem a családom

Első hosszabb beszélgetésükre utóbbi YouTube-műsorában került sor. Barabás Évi a Liluland vendégeként elárulta, pár éve még biztosan nemet mondott volna kolléganője felkérésére, azonban megnézte a Makeup/Down néhány korábbi adását, és látta, a formátum nem csak a sminkelésről szól, így végül elfogadta a meghívást.

Arra is jó apropó volt ez, hogy tisztázza, mi is van köztük. A forgatás elején megvallotta neki, sokáig nem tudta, hogyan álljon hozzá.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Nem tudom, te hogy voltál velem, de én évekig úgy voltam veled, hogy igazából megfoghatatlan voltál számomra. Nem tudtam, milyen Lilu, ki Lilu - kezdte a vallomását.

Más kollégái áradoztak neki a kolléganőjéről, így arra jutott, helyre kell tennie magában a kérdőjeles viszonyukat.

lilu-barabás
Fotó: YouTube/Liluland

- Be kellett látnom, hogy volt egy előítéletem és egy rossz gondolatom feléd, és ezért akartam eljönni, hogy ezt most akkor kisöpröm. 

Hozzátette, valószínűleg magában kell keresnie a hibát, hiszen szerinte az ilyen előítéletek mindig belső, önmagából fakadó problémából erednek. Lilu is elmondta a véleményét: szerinte lehet, ott csúszott el a kettejük barátsága, hogy ő nem az a beszédes típus, általában csak pár percet tölt a stúdión kívül, és akkor is a saját dolgára fókuszál, így nem is volt alkalmuk jobban megismerni egymást.

Marsi Anikó és Erdélyi Mónika viszonya

Liluhoz és Barabás Évihez hasonlóan Erdélyi Mónika és Marsi Anikó kapcsolata sem indult zökkenőmentesen. Utóbbi egy céges buli után közölte vele, sokáig utálta őt egy bizonyos munka miatt.

Cover-fotó: RTL Magyarország

Ezt is szeretjük