Ezért a magyar lányért van oda a német tehetségkutató közönsége!
Állva tapsolták meg
Íme, a Supertalent magyar sztárja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Manapság a tehetségkutatók korszakát éljük, egymást érik a különböző versenyek, nemcsak itthon, hanem külföldi országokban is. Az X-Faktor a briteknél már a 11. évadnál tart, a német Supertalent pedig jelenleg a nyolcadik fejezetnél jár.

Amiért ez nekünk, magyaroknak érdekes lehet, hogy a jelenleg folyó Supertalent 2014 műsor válogatójában egy magyar lány is feltűnt.

Nevezetesen Bánhegyi Adrienn, aki ugróköteles számmal állt a négytagú zsűri - Dieter Bohlen producer, Lena Gercke modell-műsorvezető, Guido Maria Kretschmer divattervező és Bruce Darnell amerikai koreográfus - elé.

Bár az ítészek először kicsit furcsállották a beharangozott produkciót, pár másodperccel a kezdés után már hitetlenkedve nézték a mosolygós lányt, aki olyan trükköket mutatott be az ugrókötéllel David Guetta Lovers on the Sun című westernhangulatú dalára, hogy alig hittek a szemüknek.

Az elképesztő bemutató zárásaként még az UV-technikát is bevetette: a fények lekapcsolódtak, és a sötétben csak a sárga felsője és barackszín nadrágja világított, no és az ugrókötél.

Ahogy befejezte, a közönség tapsviharban tört ki, és állva éljenezték a 30 éves magyar tehetséget. A zsűri is alig tudott megszólalni.

- Azt hittem, ugrókötéllel már mindent láttam. Hát be kell valljam, ez egyszerűen szuper, szuper, szuper volt! - lelkendezett Dieter Bohlen.

Természetesen a produkciót és vele együtt Adriennt is négy egyöntetű igen szavazattal továbbjuttatták a következő fordulóra.

Megkeresésünkre Bánhegyi Adrienn elárulta, nem most kezdte az ugrókötelezést: már 22 éve műveli, 16 éve pedig versenyszerűen, többszörös világ- és Európa-bajnok. Azért jelentkezett a német Supertalentbe, mert jó reklámnak tartja, ami segíthet az ugrókötelezés népszerűsítésében.

- Emellett a show technikai felszereltsége remek lehetőséget adott arra, hogy az UV-fényeket használva egy különlegesebb produkciót tudjak bemutatni, amire a német közönség is rácsodálkozhat - fűzte hozzá.

Fotók: RTL/Supertalent, Facebook/Adrienn Banhegyi Official

Ezt is szeretjük