Férjhez megy Bangó Margit dédunokája - A gyönyörű Tina kezét az Eiffel-toronynál kérték meg
Bangó Margit dédunokáját, a kicsi Tinát eljegyezte a párja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit imádott dédunokája, a kicsi Tina, Jellinek Tina lánya férjhez megy. A 18 éves lány kezét az Eiffel-torony lábánál kérte meg kedvese egy párizsi meglepetésút alatt.

- Norbi nagyon sokat készült az eljegyzésre. Folyamatos egyeztetésben voltunk, még azt is megkérdezte, hogy Tini melyik kezére kell majd felhúznia a gyűrűt - mondta Bangó Margit unokája, aki alig várta lánya beszámolóját és azt, hogy láthassa az eljegyzési gyűrűt. 

18 évesen eljegyezték a kicsi Tinát

Jellinek Tina 2001-ben hozta világra Vivien lányát, kinek az édesapja Emilio. Az énekes a felesége előző kapcsolatából született lányát, a 2001 novemberében világra jött kicsi Tinát saját gyermekeként szereti és neveli.

- Bennem még él a kép arról a kislányról, aki alig ért a térdemig. Ott volt velünk mindenhol, és persze tündéri volt már akkor is. Hogy hova repült az a 18 év, fogalmam sincs. Szavakat nem találok, hogy már ilyen nagy, felnőtt. Közben pedig végtelenül boldog vagyok, mert látom az ő boldogságát is. Hosszú, igaz szerelmet kívánok nekik - mondta a büszke édesanya, akinek örömében a férje is osztozik. 

bango-margit-dedunokaja
Fotó: Sláger TV

- Mindenkinek azt kívánom, hogy ugyanolyan boldogságot éljen meg, mint amilyet most a mi drága családunk. Rövid az élet, rövid az idő, ezt a legnagyobb szeretetben jó eltölteni. Nekünk ez megadatott, kívánom, hogy más is élje ezt át - mondta Emilio a Sláger TV-n látható Drága családomban, ahol ma este az eljegyzés pillanatait is láthatják a nézők.

A kicsi Tina eljegyzéséhez a dédanyja, Bangó Margit is gratulált. A 69 éves énekesnő a Facebook-oldalára is kitette jókívánságait. 

Bodrogi Gyula lányunokája, Enikő

Bodrogi Gyulát egy szem fia, Ádám ajándékozta meg unokákkal, akik már tinédzserek: Bence 17, Enikő 14 éves. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinédzser lett Bodrogi Gyula lányunokája.

Ezt is szeretjük