A magyar énekesnő megalázó házasságból lépett ki - Családjával is szembefordult
Bangó Margit élete legnehezebb időszakairól beszélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit annyira csalódott az életben, a magánéletében, hogy a 68 éves énekesnő már nem keresi a szerelmet, nem is enged senkit közel magához, mert nem akar több fájdalmat. Amikor úgy döntött, elválik lánya édesapjától, a családja és a roma közösség rosszallását is kivívta, mégsem tudták eltántorítani a döntésétől. Nem akart tovább egy rossz házasságban vergődni. Ez életének egy nehéz időszaka volt, de még ennél is embert próbálóbb volt számára az, amikor egyedül kellett megküzdenie a rákkal - mesélte a Spektrum Home hétfő esténként jelentkező, Tesztbeszéd című műsorában. 

"Bangó Margit számára mikor volt nehezebb erősnek lenni? Amikor egyedül volt, vagy, amikor rossz házasságban volt?" - tette fel a kérdést Dombóvári István Bangó Margitnak, az est további sztárvendégeinek, Jordán Adélnak, Steiner Kristófnak és Sixxnek, valamint a közönségnek. A nagy többség az utóbbira tippelt. 

- Mondhatnám mindkettőt egyszerre. A magánéletem egy nagy nulla volt, de voltak sokkal nehezebb éveim, amikor nagyon beteg voltam, és egyedül voltam. A rákot sokkal nehezebb volt elviselni, de a hitem mindig olyan volt, mint a kőszikla. Mindig hittem, hogy, ha Isten velem, akkor kicsoda ellenem! 

bango-margit
Fotó: Spektrum Home/Birtalan Zsolt

- Amikor eljöttem Vásárosnaményból, abból az egyszerű, betlehemi istállóból, egyedül voltam egy gyerekkel a karomban, minden segítség nélkül, de mindig hittem, és talpra tudtam állni. Borzasztó erős embernek érzem magam lelkileg, ha a test el is gyengül, a lélek mindig erős. 

Bangó Margit arról is beszélt, hogy szembe kellett fordulnia a roma törvényekkel, és meg kellett küzdenie a család rosszallásával, amikor úgy döntött, nem marad benne egy rossz házasságban. 

- Mi az, hogy egy roma asszony elválik, ráadásul gyerekkel? Ilyet nem lehet! Én mégis mertem. Igenis, nem vagyok köteles elviselni a megaláztatást, netán egy pofont - mondta a műsorban.  

Ezt is szeretjük