Bochkor Gábor kihúzta a gyufát - Kossuth-díjas énekesnőt haragított magára
Bochkor olyasmiket mondott az Önindító című műsorában, hogy Bangó Margit kiakadt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Bangó Margit nagyon bedühödött Bochkor Gáborra és Szigeti Ferencre, a Karthago énekes-gitáros zenekarvezetőjére. Utóbbi nehezményezte, hogy összekeverik az ugyancsak Szigeti Ferenc nevet viselő magyar nóta- és cigánydalénekessel. Bangó Margit szerint nonszensz ezen háborognia, hisz a Karthago zenésze és az ő felfedezettje teljesen más stílust képviselnek, ráadásul az utóbbi fényképe is szerepel a koncertjeit reklámozó plakáton. A Kossuth-díjas énekesnő úgy érezte, a botránnyal kapcsolatban a Facebook-oldalán kell megszólalnia. 

"Én azt gondolom, ha a Karthago gitárosa Szigeti Ferenc azt gondolja, hogy mindenkinek tisztában kell lennie az ő nevével és műfajával akkor Ő is utána olvashatna azután hogy az a Szigeti Ferenc aki a plakáton van mit képvisel kicsiny országunkban, és milyen mester fokon művelője annak!" - írta.

bango-margit-fb
Fotó: TV2

Nemcsak Szigeti viselkedése zavarta, de Bochkor Gábor az Önindító című műsorban a cigány zenét és az említett roma zenészt is kigúnyolta. 

"Nagyon sok olyan magát előadónak kinevezett ember áll színpadra, akinek nem kellene, de Szigeti Ferenc magyar nóta és cigány dal énekest kivételes tehetséggel áldotta meg a jó Isten, páratlan hanggal és előadó készséggel magas fokon műveli a magyar cigányzenét, amit ma a Bochkor Gábornak az Önindító című műsorában a Music Fm-en ledegradáltak, megaláztak, kigúnyolták és kinevették! Azon a felvételen, amit bejátszottak és kigúnyoltak, ifj. Sárközi Lajos és cigány zenekara kísérte Szigeti Ferencet, országunk egyik legtehetségesebb és legjobb prímása, hegedűművésze, aki nem mellesleg Prima Primissima Díjas! Kedves Bochkor Gábor és Karthagós Szigeti Ferenc, ti ezeket nevettétek ki, és aláztátok meg élő adásban? Én szégyellem magamat miattatok, helyettetek! Amit ti ma kigúnyoltatok és megaláztatok, azt ne felejtsétek el hogy HUNGARIKUM!!!"

Bangó Margit teljes bejegyzése a 67 éves előadóművész Facebook-oldalán olvasható el. 

Ezt is szeretjük