Nem sokáig volt egyedül! Ezzel a jóképű pasival jött össze a Barátok közt bombázója
Balogh Edina megerősítette a hírt, miszerint Som Krisztiánnal jár.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi is beszámoltunk róla, amikor kiderült, hogy Balogh Edina tavaly nyár elején három és fél év párkapcsolat után váratlanul felbontotta eljegyzését a nála 14 évvel idősebb Alexszel, pedig korábban az is felmerült, hogy közös családot alapítanak majd.

A 26 éves színésznő nem sokkal később a Magyar Villamos Művek egykori vezérigazgatója, a 35 éves Mártha Imre személyében találta meg a boldogságot, ám hét hónap múlva közös megegyezéssel szakítottak.

Nem akart újabb kapcsolatot

Január végén azt nyilatkozta a Fókusznak, hogy két komoly és hosszú távú párkapcsolat után most egy darabig biztosan nem szeretne újat, ám a legfrissebb hírek szerint Balogh Edina megint bepasizott!

A Barátok közt gyönyörű színésznője a Blikknek is megerősítette a tényt, miszerint egy ideje valóban egy párt alkot a 35 éves Som Krisztiánnal, akinek nevéhez többek között az RTL Klub népszerű szappanoperájának főcímzenéje és a Kis Vuk betétdala fűződik.

A népszerű sorozatsztár ennél többet nem volt hajlandó elárulni bimbózó románcukról, arra sem derült tehát fény, hogy pontosan mikor jöttek össze. A Blikk viszont tudni véli, hogy meglehetősen friss kapcsolatról lehet szó, ami alig több mint egy hónapja tart.

Ötéves korától foglalkozik zenével

A jóképű zenész-producerről annyit lehet tudni, hogy ötéves korától foglalkozik zenével, és immáron 24 éve tevékenykedik aktívan a zenei szakmában, ami számára jó ideje a legfőbb megélhetési forrást jelenti.

- Elsősorban zenei producerként és filmzeneszerzőként tevékenykedem, de a zenei és szórakoztatóipari tevékenységek minden hanggal kapcsolatos területében is számtalan produkcióban dolgoztam és dolgozom - olvasható önéletrajzában.

Bár a rajongói bizonyára több részletre is kíváncsiak lennének, teljesen érthető Balogh Edina hozzáállása, hogy addig nem szívesen árul el több részletet magánéletének legújabb fejleményeiről, amíg kapcsolatuk olyannyira komollyá nem válik, hogy a nyilvánosság előtt is felvállalják egymást.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence, jateknapja.com

Ezt is szeretjük