Balogh Levente felesége gyönyörű nő: ritka képen Brigittával és kicsi fiukkal

Balogh Levente nem sokszor mutatja meg szép feleségét. Brigitta 2021-ben ajándékozta meg kisfiukkal, Leventével.

balogh-levente-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Akik minden vasárnap követik a Cápák között című műsort, valószínűleg már annyira ismerik a befektetőket, hogy egy-egy üzletnél előre tudják, milyen döntést fognak hozni. Magánéletük ezzel szemben csukott könyv a tévénézők előtt - így igazi gyöngyszem, hogy Balogh Leventét együtt láthatjuk a feleségével a ritka képen.

A Szentkirályi Ásványvíz milliárdos tulajdonosa négy gyermek büszke apukája: előző kapcsolatából három lánya, jelenlegi házasságából egy fia született.

Balogh Levente felesége 

Az Instagram-oldalára tett ki egy olyan képet, amin Brigittával és gyermekükkel síelés közben mosolyognak. Ezen jól látszik, Levente Noa tündéri gyerkőc, édesanyja pedig gyönyörű nő.

Mivel Balogh Levente oldala engedélyköteles, ide kattintva tudod megnézni a közös fotót.

Arról mi is írtunk 2022 februárjában, hogy Balogh Levente 52 évesen lett újra apa. Kisfia 2021-ben született meg, ám világra jöttét közel egyéves koráig titokban tartotta a nyilvánosság előtt. 

Érdekesség, hogy Levente Noa és az üzletember első unokája kis korkülönbséggel születtek meg, mindössze öt hónap van közöttük.

- Levikére most sokkal több időm van, jobban oda tudok rá figyelni. Ugyanúgy szeretem, mint a lányaimat, de igyekszem vele kicsit következetesebb lenni, mert utólag belátom, lehettem volna a lányokkal is szigorúbb. Mostani fejjel szerintem jobb apa lettem. Utólag azt gondolom, hogy nem jó túl fiatalon gyereket vállalni. Minél korosabb az ember, annál jobban fel tud készülni a gyermekei nevelésére, és biztosabb körülményeket teremteni a számukra - nyilatkozta a Blikknek korábban.

Balogh Levente gyönyörű lányát fel se ismerni, annyira vékony: Szimi így néz ki a régi fotóin

Balogh Levente lánya az Instagramon árulta el, hogy 2013-ban evészavarral küzdött. Részben ez terelte a pszichológia irányába.

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL/Cápák között

Ezt is szeretjük