5 hónapos babájával érkezett a műsorba! A Madách Színház sztárja megmutatta kislányát
Balla Eszter a Babavilágban mutatta meg kislányát, Adélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A TV2 Babavilág című műsorának nézői azt is láthatták, milyen tündéri Balla Eszter öt és fél hónapos kislánya, Adél.

A Madách Színház színésznője ugyanis nem csak arról beszélt, nagyobbik gyermeke hogyan fogadta a kistestvér érkezését, el is vitte magával a kisebbig gyerkőcöt a stúdióba.

A Poligamy darabban már szerepel

A Madách Színház Poligamy című darabjának tavaly szeptember 2-i sajtótájékoztatóján sokan meglepődtek, amikor Balla Eszter babakocsit maga előtt tolva elárulta, abban két hete született kislánya fekszik. Ránézésre senki sem mondta volna meg, hogy a törékeny sztár nemrég szült.

Nem véletlenül volt jelen az eseményen, ő is szerepet kapott a produkcióban, abban nem sokkal a szülés után ismét színpadra lépett.

- Úgy alakult, hogy adódott egy lehetőség. Szirtes Tamás igazgató úr megkérdezte, hogy a Poligamy című darabban lenne nekem egy feladat,  hogyan oldjuk meg - mesélte a Babavilágban.

Persze nem tért vissza teljesen a színházi körforgásba, továbbra is az öt és fél hónapos Adél, és a 2008-ban világra jött Emma számára a legfontosabbak.

Emma imádja a húgát

Azt mesélte, szorongott a szülőszobában, mert annak ellenére, hogy a várandóssága alatt igyekeztek felkészíteni Emmát a kishúga érkezésére, nem tudta, nagyobbik gyermeke hogyan reagál majd a kis jövevényre. Szerencsére alaptalan volt az aggodalma.

- Emma bejött, meglátta Adélt és visongva ugrált, annyira örült a kisbabának, és ez gyakorlatilag nem múlt el azóta sem. Iszonyatosan szereti - mondta a 32 éves sztár.

A várandóssága alatt is volt benne egy kis szorongás, hiszen első gyermeke Down-szindrómával született, aminek a terhességi vizsgálatok alatt nem volt semmi jele.

- Bárki, aki terhes lesz, abban van pici aggódás. Hazudik, aki azt mondja, hogy nincs. Nálunk lehet, hogy ez fokozottabban volt. De megvívtam én is az agyamban ezeket a meccseket, meg a családdal is sok mindent átbeszéltünk. Olyan orvosokkal voltam körülvéve, akikben maximálisan megbíztam. Onnantól meg bíztam a jó sorsban, hogy egy egészséges kislányunk születik - árulta el.

Férjével, Garas Dániel operatőrrel, a legendás Garas Dezső fiával egyelőre megállnak két gyereknél, de nem kizárt, hogy családjuk később még bővül.

- Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert a férjem is kiveszi a részét mindenből, pedig nagyon sokat dolgozik. Nagyon vicces, mindegyikünk kezében egy gyerek, eloszlik. Majd ha három lesz, nem tudom, hogy - zárta a témát viccesen Balla Eszter.

Fotó: TV2/Babavilág

Facebook-kép: RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük