Először álltak a kamerák elé! A magyar műsorvezető megmutatta szerelmét
Bálint Antónia ismét boldog, élete rendeződni látszik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antónia megmutatta a kamerák előtt eddig a háttérbe húzódó kedvesét, a zenei körökben jól ismert Tereh Istvánt.

A viszonyt már napvilágra hozták, viszont a nyilvánosság előtt még nem mutatkoztak  együtt a szerelmesek.

Először mutatkoztak kamerák előtt

Az RTL Klub Reflektor című műsorában először adott közösen interjút a szerelmespár. A volt szépségkirálynő szívesen kamerák elé áll jelenlegi kedvesével.

A műsorvezető a zenésszel 20 éve találkozott először, egy-két bulin futottak össze, de akkor még nem volt közöttük semmi.

Ismeretségük felfrissítéséről Tereh István mesélt. Az egyik legkedveltebb közösségi oldalon olvasgatta Bálint Antónia hozzászólásait, és először csupán szakmailag szeretett volna neki segíteni.

A hivatalos megbeszélések baráti ebédekbe csaptak át, majd több hónap szakmázás után eljött a várva várt pillanat, és a férfi randevúra hívta a tévést.

Megvan köztük a kémia

A szerelmesek ugyan még nem terveznek közös jövőt, de az biztos, hogy nagyon jól érzik magukat egymás társaságában.

Még nem gondolkoznak az összeköltözésen vagy azon, hogy hivatalos mederbe tereljék kapcsolatukat, de most egy úton halad az életük.

- Van köztünk egy kémia, aminek vannak jó és vannak rossz oldalai, de nem unatkozunk egymás mellett, tehát abszolút működik a dolog - nyilatkozta Tereh István.

Először tavaly áprilisban jöttek össze, amit sokáig még barátaik előtt is titkoltak. A sztármama kislányát csak három hónap múlva mutatta be párjának, akinek szintén van két gyermeke. A múlt nyáron már közösen vakációztak, de novemberben egy konfliktus miatt mégis úgy vélték, jobb lesz, ha különválnak.

A zenész rájött, elrontotta, és szeretné, ha visszaállítanák a régi békét. A volt szépségkirálynőt sms-ekkel bombázta, és rengeteget udvarolt. Bálint Antónia végül adott a románcnak még egy esélyt. Egyelőre úgy tűnik, helyesen tette, hiszen boldogok együtt.

Fotó: RTL Klub/Reflektor

Ezt is szeretjük