Egymásnak esett a magyar műsorvezető jelenlegi és volt párja
Az interneten osztja egymást Bálint Antónia és Sarka Kata, azaz Hajdú Péter volt párja és felesége.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Napok óta egymást osztja a neten Hajdú Péter felesége, Sarka Kata és a műsorvezető egykori barátnője, Bálint Antónia.

Az ok nem más, mint Toncsi jövő héten megjelenő könyve, amiben volt szerelmeiről, többek között Hajdúról is ír.

"Szégyen és fertő"

"Akinek nincs normális családja, annak fogalma sincs, milyen, amikor a harmóniába, ami mindennap körülveszi őket, belerondít valaki egy ilyen mocsoksággal. Szégyen és fertő" - így hangzik Sarka Kata véleménye Bálint Antóniáról és A királynő meztelen címet viselő könyvéről.

Hogy érzékeltesse az idillt, amibe a 44 éves sztár szerinte belelépett, posztolt is egy fotót szerdán a Facebookra magáról és két gyermeke apjáról. "Ebéd a szerelmemmel! Szerelem volt első látásra, utolsó látásra, örökkön-örökké tartó látásra" - írta a képhez.

Péntek reggel pedig egy családi fotó kíséretében a következőket írta a Facebookon: "Egy olyan kötelék van köztünk, ami erősebb mindennél. Egy olyan burok vesz körül minket, amit senki semmilyen ármánykodással, aljassággal nem tud összetörni, de még csak megrepeszteni sem! Akinek nincs ilyen burokja, annak felfoghatatlan ennek az ereje... A burok neve: család."

Más is támadta

Természetesen nem maradt el az egykori szépségkirálynő válasza sem, amit egy internetes közösségi oldalon osztott meg.

"Örülnék, ha a saját felszínes életével foglalkozna. Az a fertő, amit ő tett velem. Azzal bezzeg nem dicsekszik! A tisztességhez annyi köze van, mint egy hangyának. Jobb lenne, ha befogná a száját velem kapcsolatban, és örüljön, hogy nem jelentem fel." (Azt mondjuk nem értjük, hogy jönnek ide a hangyák - a szerk.)

A Borsnak azt is hozzátette, hogy Sarka Kata jobban tenné, ha nem okoskodna, mert nem áll neki jól, erkölcsről pedig pláne ne prédikáljon azok után, amit vele és a kislányával tett. Azt azonban nem árulta el, mi is volt ez.

A Facebook-oldalán arról is ír, hogy nem érti, mi a különbség Hajdú Péter Mr. Frizbi - Az igazi Hajdú Péter című könyve és az övé között.

"Érdekes pl., hogy S.K. is nekem esik, pedig pár héttel ezelőtt büszkén nyilatkozott arról, hogy H.P. vele csalt engem. Sőt! H.P. életrajzi könyvében is szerepeltek "volt nők", pl. én is. Úgy, hogy nem is volt igaz, ami le volt írva. Akkor nem volt fertő? Nem volt baj? Nem volt szégyellni való? Nekem is van gyerekem. S.K-t akkor nem érintette ilyen érzékenyen, hogy az ő vagy az én gyermekem mit fog szólni a leírtakhoz. Most mi történt? Elvégzett egy erkölcscsősz tanfolyamot??” - írta.

Az említett esetről egyébként Hajdú Péter így írt: "Antóniát pont Katával csaltam meg. Pontosabban Katával is. Elég rapszodikus kapcsolat volt a miénk, és be kell vallanom, volt több alkalom is, hogy félreléptem, de Antóniáért sem tenném tűzbe a kezem. Sőt, szinte biztosan tudom, hogy ő is megcsalt engem."

Bálint Antónia a hét elején azzal került címlapokra, hogy az akkor nős Delhusa Gjonnal is viszonya volt. Idén májusban már magára vonta Szandi férjének, Bogdán Csabának is a haragját, amikor arról nyilatkozott, hogy mielőtt az Első emelet egykori tagja megnősült volna, három évig jártak, és ez idő alatt gyermeket is várt a zenésztől, ám elvetélt.

Az egykori műsorvezető szerdán vehette kézbe könyve első példányát, melyről azt ígéri, nem szerepelnek benne pikáns titkok.

"Gyönyörű! Gyönyörű! És az elő szótól az utolsóig őszinte, és igaz. És nincsenek benne hálószoba titkok, nem ezért íródott. Nem is azért, hogy bárkit megbántsak. Nem is bántok benne egy volt társamat sem" - írta a Facebookon. 

Fotó: Facebook/Bálint Antónia, Facebook/Sarka Kata

Ezt is szeretjük