Bálint Antónia örül, hogy ép ésszel megúszta a történteket
Bálint Antónia sok megpróbáltatáson ment keresztül, mégis sikerült maga mögött hagynia a gondokat.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember elnézi Bálint Antóniát, akkor egy sugárzó nőt lát, aki 40 évesen is képes megőrizni a tinikori huncutságot a szemében.

Pedig a sztár számos szakmai csalódáson és magánéleti kudarcon van túl, amik az egészségét is rendkívül megviselték. Valahogy mintha sosem sikerülne a könnyebb utat választania, az élet még akkor is akadályokat gördített elé, amikor minden úgy tűnt, szebb nem is lehetne.

Jogosan volt királynő

Elég csak az 1991-es szépségkirálynő-választást említeni, ahol nagy boldogságára az akkor 22 éves Antónia fejére került a korona - hogy aztán nem sokkal később, hatalmas cirkusz közepette, megfosszák tőle. Mint kiderült, évekkel korábban Cannes-ban vett részt egy aktfotózáson, ami a szervezők állítása szerint kizáró ok a szépségkirálynő-választáson.

- Az volt a szerencsém, hogy a szüleim nagyon mellém álltak, mert ha ők is elkezdtek volna piszkálni, tuti feladom. Az volt a legszörnyűbb, hogy óriási igazságtalanságot állítottak rólam, azt, hogy én átvertem mindenkit, az országot, a szervezőket, és hazudtam.

- Közben meg - folytatta - aláírtam egy szerződést, amiben nem volt kizáró ok az aktfotózás, nem hazudtam senkinek. Elolvastam egy szerződést, és aláírtam, mert úgy gondoltam, hogy megfelelek a kritériumoknak - mesélte korábban a Reflektor TV-ben Szily Nórának.

Baj baj hátán

Végül hat évébe került, mire visszakapta az őt jogosan megillető koronát. De nem ez volt az egyetlen embert próbáló időszak az életében. Hamarosan ugyanis elveszítette szeretett testvérét, majd a munkahelyén sem úgy alakultak a dolgok, ahogy elképzelte. Ráadásul a harmadik iksz után gyerkőcöt szeretett volna, párkapcsolatai azonban - egyebek közt Hajdú Péterrel is járt - sorra zátonyra futottak.

Földesi-Szabó Lászlóval ugyan úgy tűnt, révbe ért, és a gyermekáldás is bekövetkezett, ám a férfit milliárdos bűncselekményekkel vádolták meg. Nem csoda, ha Antónia az idegösszeomlás szélére került, amit csak rontott azzal, hogy nem neki felírt antidepresszánst kezdett szedni.

Ahogy a Hot magazinnak elárulta, felelőtlen tett volt ez, hirtelen ugyanis rohamok kezdték gyötörni. Szerencsére azóta sikerült kilábalnia a gödörből.

Ebben nagy szerepet játszott imádott kislánya, Lilien is, aki újra megtanította az apró örömök élvezetére.

Fotók: Europress, rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük