Íme, a teljes igazság! Hát ezért került kórházba hazánk népszerű sztárja
Bálint Antónia hirtelen lett rosszul a színházi próbán, de szerencsére nincs komolyabb baja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bálint Antóniát az utóbbi néhány évben elsősorban a képernyőn láthattuk, azt azonban talán kevesebben tudják, hogy az egykori szépségkirálynő a színpadon is otthonosan mozog.

Pedig a Ruttkai Éva Színházban öt sikeres évet tudhatott maga mögött, majd kislánya születése miatt egy időre búcsút intett a színjátszásnak.

Újra színpadon

Ám négy év kihagyás után ismét premierre készül, ugyanis május 21-én újra megnyitja kapuit a Kálvária téren a Ruttkai Éva Színház, az Özvegyek klánja című zenés darabbal - melyben mások mellett Ábel Anita és Esztergályos Cecília is színpadra lép.

Ahogy a darab exkluzív sajtótájékoztatóján megtudhattuk, hetek óta gőzerővel folynak a próbák, ám Toncsi hirtelen rosszulléte beárnyékolta a felkészülést. A színésznő kendőzetlen őszinteséggel mesélt a Feminának az esetről, mely őt és az egész társulatot nagyon megijesztette.

- A társalgóban voltam, lefeküdtem a földre, hogy egy kicsit kinyújtózzak, és onnantól kezdve nem tudtam felkelni. Amint próbáltam felkelni, azt éreztem, hogy nem kapok levegőt, nagyon ijesztő volt, egyből az jutott eszembe, hogy mi lesz a kislányommal - mesélte.

Nincs komoly baj

Szerencsére miután kihívták a mentőket, gyorsan a helyszínre érkeztek, majd mintegy háromnegyed órán át vizsgálták a színésznőt.

- A kórházban mellkasröntgen, ultrahang és vérvizsgálat következett, mivel a tüneteim tüdőgyulladásra, mellhártyagyulladásra vagy akár tüdőembóliára is utalhattak - folytatta.

- Ám szerencsére kiderült, hogy nincs komoly bajom, panaszaimat egy mélyizomgörcs okozta, melyre fájdalomcsillapítót és krémeket is kaptam, de egykori jégkorong válogatott édesapám gyúrója is kezelésbe vett, sokat köszönhetek neki - tette hozzá Bálint Antónia, aki újult erővel készül a bemutatóra.

Fotó: Sajtoklub.rtlklub.tv/Bársony Bence

Ezt is szeretjük