27 évvel fiatalabb nőt vett el a magyar tévésztár - 70 felett házasodott
Képeken azok a hazai sztárok, akik 70 felett kötöttek házasságot.

nagykep?cikkid=161863&kep=szeretlekmagyarorszag-balint-lead-lead
beauty and style
Top olvasott cikkek

A késői szerelem igenis létezik, még ha a fiatalok nehezen is hiszik el. Erre jó példa az ország egyik kedvenc gazdájának, Bálint Györgynek az esete, aki 78 évesen vette el 24 évvel fiatalabb szerelmét, Antóniát, akit azonban már 40 éve ismer.

A július 28-án a 97. születésnapját ünneplő Bálint gazda a Story magazinnak mesélt arról, hogyan jött össze harmadik feleségével.

- Az első feleségemtől elváltam, a másodikkal 35 évnyi házasságot éltünk meg, hét évig súlyos beteg volt, utolsó percig mellette voltam, majd amikor elment, nagyon egyedül éreztem magam. Régen ismertem Antóniát, ő is egyedül volt, két fiút nevelt, kérdeztem tőle, volna-e kedve egyszer-egyszer elkísérni engem koncertre, operába, színházba. Azt mondta, miért ne - elevenítette fel a kezdeteket a tévésztár, aki immár 19 éve él boldog házasságban nejével.

Nem ő az egyedüli, akit idősen talált el Ámor nyila. Képeken azok a hazai sztárok, akik 70 felett nősültek. Nézd meg őket!

Címlapkép: RTL Klub Sajtóklub.

24 évvel fiatalabb kolléganőjét vette feleségül a magyar színész

Nézd meg azokat a magyar sztárokat, akik náluk jóval fiatalabb nővel kötötték össze az életüket, vagy jegyezték el őket az utóbbi fél évben!

Ezt is szeretjük