Balázsy Panna az RTL Klub műsorvezetője volt: 54 évesen ezzel foglalkozik

Balázsy Panna 2002-ben, egy évvel a nagyobbik lánya születése előtt búcsúzott a csatornától.

balázsy-panna-cove
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hat éven keresztül ébredt együtt az ország Balázsy Pannával az RTL Klub Reggelijében. Bár sokan innen emlékeznek rá, nem ezzel a műsorral indult a karrierje. Gyerekként szerepelt először az iskolatévé kisjátékfilmjeiben, a kellemes orgánuma már akkor feltűnt a szakembereknek, így sokat szinkronizált is.

Az egyetemi éveit Amerikában töltötte, a George Mason Universityn szerezte meg a diplomáját spanyol-nemzetközi kapcsolatok szakon. Bár hazatérte után két és fél évig a Nemzetközi Migrációs Szervezetnél dolgozott, később újból a média felé fordult. 

Balázsy Panna ezzel foglalkozik ma

A Danubius és a Juventus Rádió munkatársa is volt, ám ismertségre leginkább a tévés munkáinak köszönhetően tett szert. Olyan csatornáknál dolgozott, mint a Magyar Televízió, a Top TV vagy a TV3.

balázsy panna
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az új fejezet az életében a 2000-es évek elején kezdődött, férjhez ment, és családot alapított: nagyobbik lánya, Natasa 2003-ban, a kisebbik, Liza 2007-ben jött a világra. Második gyermeke születése után már nem tért vissza a képernyőre, civil munkakörben helyezkedett el, majd rátalált az írásra.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az ifjúsági könyvsorozatának főszereplője Szandra, aki az első hat részben harmadik osztályos iskolás, ezek a Szandra és a 3. b kezdetű művei. Onnantól kezdve pedig, hogy a főhős idősebb korba ért, a Szandra és a csajok címet kapták a sorozat alkotásai.

- Az első hat részben harmadikos volt, aztán ugrottunk egy nagyot. Rájöttem, hogy közben az olvasók megnőttek. Izgultam, hogy megtalálom-e azt a hangot, de mindig voltak benne társadalmi témák, amiket fontosnak tartok - mesélte a Reggeli vendégeként.

balázsy-panna-2021
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A vidám történetekbe olyan komoly dolgokat is belecsempészett, mint a válás, a halál, a környezetvédelem, hajléktalanság vagy a nevelőszülőség. Fontos volt számára, hogy ezek ne legyenek tabutémák, szerinte a gyerekek ugyanúgy fogékonyak az élet ezen területeire is, a kulcs az, hogyan kommunikálunk velük róluk. 

Palotás Petra foglalkozása

Palotás Petra az 1997 októberében indult RTL Klub alap műsorvezetői gárdájának tagja volt, 16 éven keresztül láthatták a nézők a televízió képernyőjén. Vezette a Reggeli című műsort, otthon- és utazási magazint is, majd várandósan Németországba költözött párjához. Bora lányuk már itt jött világra 2009 januárjában.

Cover-fotó: RTL Klub/Reggeli

Ezt is szeretjük