A magyar színésznőt 2 hét járás után jegyezték el - Már 15 éve él boldog házasságban Balázsovits Edit
Balázsovits Edit harmonikus házasságban él együtt fogorvos férjével.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Almási Éva színésznő és Balázsovits Lajos színész és színházigazgató lánya, a gyönyörű Balázsovits Edit 15 évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent Fürstner József fogorvosnak. Azóta is nagy megértésben élnek egymással, kitartanak egymás mellett jóban és rosszban is, egy kisfiút nevelnek együtt, Richárd 2005-ben jött a világra. A lánykérés és az esküvőszervezés egyik pillanatról a másikra történt, erről maga a Jászai Mari-díjas színésznő számolt be.

Balázsovits Edit a Borsnak árulta el, hogy férje két hét járás után jegyezte el, bár sokan talán ilyen rövid ismeretség után megfutamodnának attól, hogy igent mondjanak a másiknak, ám a színésznő nem így tett.

- Számunkra mi sem volt egyértelműbb annál, hogy összekötjük az életünket Dodóval, pedig még csak nem is ismertük a másikat - magyarázta a lapnak, hozzátéve, hogy a belső megérzéseire hallgatott szerelmével kapcsolatban.

A 44 éves sztár tisztában van azzal, hogy sokak számára furcsa lehet, hogy valaki ennyire gyorsan belevág a házasságba, ám ő és férje úgy érezték, egymásnak teremtette őket a sors.

Legbelül éreztem, hogy jó embert választok, így még csak gondolkoznom sem kellett a válaszon. 

Nem sokat vártak az esküvővel, három hónap után egybekeltek, ráadásul a kisfiuk is hamar megfogant. Hozzátette, nem bánta meg, hogy ilyen rövid idő alatt történtek meg velük a dolgok, ráadásul a szerelmük is kiállta az idő próbáját, hiszen idén ünnepelhetik 15. házassági évfordulójukat.

- Az elmúlt 15 év úgyis minket és a szerelmünket igazolja, ami, bár még számomra is hihetetlen, de ugyanúgy lángol, mint megismerkedésünkkor. Szó se róla: jól egymásra találtunk! - mesélte.

Fotókon Hajas László felesége

Hajas László és felesége már 22 éve élnek boldog házasságban. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű nő a mesterfodrász szerelme, Judit.

Ezt is szeretjük