Balázs Klári friss fotóin nem 68 évesnek néz ki - Kirobbanó formában van
Balázs Klári nyári gerincműtétje után irigylésre méltó formában és kondícióban van.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári számára nem egyszerű az idei éve: a tavaszi karanténnak éppen csak vége lett, amikor a nyár elején gerincműtéten esett át, rehabilitációra szorult, majd önkéntes karanténba vonult, és férjével jó ideig csak álmodhat a fellépéseikről. 

Egy valamiről azonban nem hajlandó lemondani, ez pedig a mozgás: otthon tornázik, imádja a jógát. 

Balázs Klári a gerincműtétje után

Az énekesnő nem is olyan régen még elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, ami miatt meg kellett operálni a gerincét. Mostanra már jól van, a rehabilitációnak, a rendszeres mozgásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően kevesen mondanák meg friss fotói láttán, hogy 68 éves. Jane Fondára emlékeztet, amikor a színésznő a ’80-as években aerobic-videóival fitneszkirálynőként volt ismert. 

balazs-klari1
Fotó: Lung András

- Ugyan engem is borzasztóan megvisel a helyzet, ami az országban és az egész világban van, de azt vallom, csak akkor tudok ellenálló lenni, ha fejben és testben is ép vagyok. Ehhez pedig elengedhetetlen a mozgás. Újra képes vagyok rá, amit sokan pár hónapja még nem gondoltak volna. De engem nem akármilyen fából faragtak, így nem adtam fel!

Persze a fokozatosság elvét betartotta, a komoly gerincműtétje után először csak ágy-, és gerinctornázott, de már többre is képes. 

balazs-klari2
Fotó: Lung András

- Magam edzem, a saját környezetem megnyugtat. Boldog vagyok, hogy újra tudok fájdalom nélkül mozogni. Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei csodát tettek. Amióta szedem őket, nem csak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persze a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom - mesélte a díva. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Balázs Klárinak nem tetszettek a 2016 nyarán róla készült fotók, a ruháit is szűknek találta, így Korda Györggyel együtt életmódváltásba fogott, aminek köszönhetően bő egy év alatt 12 kilót fogyott. A rendszeres mozgásra és a megfelelő táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetett: elhagyta a fűszeres, nehéz ételeket, a fehér lisztet és a cukrot. 

Bay Éva fogyása

A Magyar Televízió egykori bemondónője büszkén vállalja korát, 2020. augusztus 30-án ünnepelte a 68. születésnapját. Amióta lefogyott húsz kilót, a férje folyton bókokkal halmozza el, ő maga pedig szívesen néz tükörbe, hiszen úgy néz ki, mint negyvenévesen.

Ezt is szeretjük