Balázs Klári friss fotóin nem 68 évesnek néz ki - Kirobbanó formában van
Balázs Klári nyári gerincműtétje után irigylésre méltó formában és kondícióban van.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Klári számára nem egyszerű az idei éve: a tavaszi karanténnak éppen csak vége lett, amikor a nyár elején gerincműtéten esett át, rehabilitációra szorult, majd önkéntes karanténba vonult, és férjével jó ideig csak álmodhat a fellépéseikről. 

Egy valamiről azonban nem hajlandó lemondani, ez pedig a mozgás: otthon tornázik, imádja a jógát. 

Balázs Klári a gerincműtétje után

Az énekesnő nem is olyan régen még elviselhetetlen fájdalmakkal küzdött, ami miatt meg kellett operálni a gerincét. Mostanra már jól van, a rehabilitációnak, a rendszeres mozgásnak és az egészséges táplálkozásnak köszönhetően kevesen mondanák meg friss fotói láttán, hogy 68 éves. Jane Fondára emlékeztet, amikor a színésznő a ’80-as években aerobic-videóival fitneszkirálynőként volt ismert. 

balazs-klari1
Fotó: Lung András

- Ugyan engem is borzasztóan megvisel a helyzet, ami az országban és az egész világban van, de azt vallom, csak akkor tudok ellenálló lenni, ha fejben és testben is ép vagyok. Ehhez pedig elengedhetetlen a mozgás. Újra képes vagyok rá, amit sokan pár hónapja még nem gondoltak volna. De engem nem akármilyen fából faragtak, így nem adtam fel!

Persze a fokozatosság elvét betartotta, a komoly gerincműtétje után először csak ágy-, és gerinctornázott, de már többre is képes. 

balazs-klari2
Fotó: Lung András

- Magam edzem, a saját környezetem megnyugtat. Boldog vagyok, hogy újra tudok fájdalom nélkül mozogni. Az orvosom szaktudása és Gyurikám furcsa illatú gyógynövényei csodát tettek. Amióta szedem őket, nem csak leszámoltam egy életre a gerincproblémákkal és a reumával, de ellenállóbb és energikusabb is lettem. Ennek persze a férjem nem mindig örül, pláne, ha őt is megtornáztatom - mesélte a díva. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Balázs Klárinak nem tetszettek a 2016 nyarán róla készült fotók, a ruháit is szűknek találta, így Korda Györggyel együtt életmódváltásba fogott, aminek köszönhetően bő egy év alatt 12 kilót fogyott. A rendszeres mozgásra és a megfelelő táplálkozásra is nagy hangsúlyt fektetett: elhagyta a fűszeres, nehéz ételeket, a fehér lisztet és a cukrot. 

Bay Éva fogyása

A Magyar Televízió egykori bemondónője büszkén vállalja korát, 2020. augusztus 30-án ünnepelte a 68. születésnapját. Amióta lefogyott húsz kilót, a férje folyton bókokkal halmozza el, ő maga pedig szívesen néz tükörbe, hiszen úgy néz ki, mint negyvenévesen.

Ezt is szeretjük