Balázs Klári dögös vörösként indult a pályán - Csoda, hogy Korda György beleszeretett?

Balázs Klári ilyen szexi énekesnő volt a '80-as években.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 68 éves Balázs Klári sokakat ámulatba ejt azzal, milyen jó formában van. Az énekesnő elképesztően fitt a rendszeres testmozgásnak, illetve az egészséges életmódnak köszönhetően. Fiatalkorában is tudta, mitől döglik a légy, nem meglepő, hogy Korda Györgynek megakadt rajta a szeme.

Az énekesnői karrierje a ’70-es években kezdődött a Mikroszkóp Színpad állandó zenekarában. Ezután 1978-tól 1979-ig Koncz Zsuzsa és Horváth Attila oldalán a Skála együttesben énekelt, majd szólóban folytatta pályafutását. 

Balázs Klári ilyen dögös volt fiatalon

Dögös, vörös bombázóként csatlakozott 1980-ban a Halló, itt Korda György című balatoni ORI-turnéhoz, mint vokalista. Az énekes ekkor figyelt fel rá először, ám amikor először elhívta randevúzni, Balázs Klári kosarat adott neki. 

- Mikor először találkoztunk, meghívta a társaságot vacsorázni: ő azért tette ezt, hogy én legyek ott. Mondta utána nekem, hogy "egy olyan jó kis piano bár van itt, nem megyünk fel táncolni?" Én mondtam, "nem, nem, én megyek haza". De, mielőtt elmentem volna, néztem rá, és ő is nagyon nézett, és egy furcsa érzésem volt, hogy én ezt az embert nagyon ismerem - mesélte 2019 januárjában Peller Mariann Utazás a lelked körül című műsorában.

Románcuk beteljesülésére két esztendőt kellett várniuk, miután az énekes önálló műsorában duetteztek, végleg egymásba habarodtak.

Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy festett Balázs Klári, amikor levette a lábáról Korda Györgyöt, valamint további híres énekesnőket láthatsz fiatalon.

Ezt is szeretjük