Balázs Andi édesanyja 38 kilóra fogyott: belebetegedett nagyobbik lánya elvesztésébe

Balázs Andi és családja nehéz időszakon ment át, édesanyja kórházba is került a tragédia miatt.

balazs-andrea-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Balázs Andi élete egyik legnehezebb periódusáról beszélt Kadarkai Endre, a Nemek igenje podcastjében. A tragédia nagyon megviselte az egész családját.

Csupán négyéves volt, amikor édesanyjával együtt szemtanúi voltak három évvel idősebb testvére halálának.

Balázs Andi testvére

A 44 éves színésznő kapcsolata igazán bensőséges és szoros édesapjával, amely nővére korai halálához kötődik. Az akkor még csupán hétéves kislányt váratlanul elgázolta egy autó, amelybe édesanyja teljesen beleroppant.

balazs-andi-kepe
Fotó: YouTube/Kadarkai Endre: A Nemek igenje

- A házunk előtt egy ittas vezető elütötte őt 120-szal. Ellökte onnan a barátnőjét, és szembe állt ezzel az autóval. Az a kislány neki köszönheti az életét, ő már felnőtt nő, és mindig, amikor meglátom, akkor nagyot dobban a szívem, mert ő is ezt a traumát hordozgatja egész életében. 

Balázs Andi édesanyja nem bírta megemészteni a történteket, testileg-lelkileg kritikus egészségügyi állapotba került.

- Amikor az édesanyámat hazahoztuk a kórházból, 38 kilóra volt lefogyva, és azt mondták az orvosok, hogy, búcsúzzunk el tőle. Akkor apukám azt mondta, "na majd meglátjuk".  Anyukámat kanalanként etettük a levessel. Egy kanál leves egy katica volt, egy matrica a táblázaton. Ha kigyűlt tíz katica, anyukám kapott egy ajándékot. Kimentünk a konyhába, megfogtuk egymás kezét apukámmal, kicsit sírdogáltunk, megtöröltük a szemünket, és visszamentünk.

Balázs Andi pofonja

Aki követi a közösségi médiában Balázs Andit, az pontosan tudhatja, szívügye a gyengék és elesettek megsegítése. Tűzön-vízen át megvédi azt, aki segítségre szorul, még akkor is, ha ezzel a saját testi épségét kockáztatja. Hatalmas igazságérzettel áldotta meg az élet, már gyerekként sem bírta elviselni, ha valakit indokolatlanul bántanak vagy szidnak. 

Cover-kép: MTI/Balogh Zoltán

Ezt is szeretjük