Bakács Tibort kirúgták takarítói állásából: 61 évesen most ebből él a Megasztár egykori zsűritagja

Bakács Tibor egy hangstúdióban dolgozik, örül, hogy gyerekeknek készíthet műsort.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bakács Tiborra a legtöbb néző a Megasztár első három évadának zsűritagjaként emlékezik. A kritikus és műsorvezető karrierje 2011-ben tört derékba, amikor bolti lopáson kapták. Ezt követően minden állását elveszítette.

2020 szeptemberében Kadarkai Endre Világtalálkozó című műsorában azt mesélte, takarítóként dolgozik. 

Bakács Tibor új munkája

Szerinte nem az volt a fő bűne, hogy ellopott egy rúd szalámit, hanem az, hogy bevallotta. A 61 éves híresség úgy véli, a siker és a csillogás okozta, hogy tönkrement az élete, de a ballépéseiért csak magát hibáztatja, és nem bánja, hogy minden összeomlott körülötte, mert utána lett minden jó. 

- Később gondolkodtam azon, hogy amikor minden sikerült, népszerűség, pénz, ott ment tönkre az életem. Csak ezt később veszed észre. Egy celeb kezdtem lenni, egy Bochkor Gábor-szintű fazon - mondta a beszélgetésben.

Munkásszállásokon és kórházban dolgozott takarítóként, illetve szellemi munkát is végzett, a számítógépnél ülve reklámokkal is foglalkozott, amíg ki nem rúgták.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ugyancsak Kadarkainak szenteste a Klubrádióban árulta el, hogy két nappal korábban menesztették takarítói állásából. Azt mondta, ő sem érti, miért. Azóta új munkát talált magának. 

- Egy hangstúdióban dolgozom Bőhm Dániel hangmérnök barátommal. Gyerekeknek rögzítünk színházi előadásokat, én pedig mindent csinálok. Ha kell, vágok, ha kell, kellékes vagyok, és díszleteket pakolok, de volt, hogy leállítottam az előadást, ha valami nem tetszett. Elvégre kritikus vagyok, de hallgatnak is rám - mesélte a Blikknek

Bakács Tibor Settenkedő 2011 áprilisában, miután a szabálysértési eljárást lezáró tárgyalásán ötvenezer forint pénzbírságra ítélték.
Bakács Tibor Settenkedő 2011 áprilisában, miután a szabálysértési eljárást lezáró tárgyalásán ötvenezer forint pénzbírságra ítélték.
Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A napilapnak azt mondta, örül, hogy van munkája, annak pedig pláne, hogy gyerekeknek készíthet műsort. Két kisgyerek édesapja, Miksa fia hat-, Bence kilencéves. 

A Megasztár első évadának énekesnői egykor és ma

A 2003-as évadban Galambos Dorina az egyik legnagyobb favorit volt, sokan imádták az akkor még tinilány, vadóc énekesnőt. Az elmúlt 17 évben rengeteget változott külsőleg és belsőleg egyaránt. Képes összeállításunkban összegyűjtöttük a Megasztár első évadának énekesnőit - ilyen volt, ilyen lett fotók!

Ezt is szeretjük