Friss! Bemutatta új énekesnőjét az Unisex - Az X-Faktor dögös sztárjára csaptak le
Bagosi Alexa ma reggel az M1-en debütált az Unisex énekesnőjeként.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az M1 Balatoni nyár című ma reggeli műsorában debütált az Unisex új énekesnője, Bagosi Alexa.

Bagosi Alexa a Balatoni nyár című műsorban
A 2011-es X-Faktor egyik döntőse volt

A 24 éves sztár a 2011-es X-Faktorban bekerült a döntősök közé. A fiatal tehetség most az 1997-ben alakult Unisex új énekesnőjeként mutatkozott be. Az ezredfordulóig Szekeres Adrien énekelt az együttesben, majd 2005-től egy ideig a Megasztár második szériájának döntőse, Kósa Ivett volt az énekesnőjük.

- Nagyon hiányzott ez a dolog. Most már nem vagyunk ott, ahol kellene, azt gondolom, de még lehetünk. Én azt gondolom, hogy nem kell ebbe energiát fektetni idegesen, csak pozitívan el kell menni próbálni, dalokat kell készíteni - árulta el Erdélyi László, az Unisex frontembere.

Erdélyi László és az Unisex új énekesnője

- Nagyon szeretem ezt a műfajt és azt is, amit most újonnan csinálunk. Valamiért a retró dolgok közelebb állnak a szívemhez, a régi dalokat imádom énekelni. Amiken felnőttem, azokat nagyon jó most az én kis olvasatomban újra átadni -
mondta Bagosi Alexa.

10 dögös magyar sztármami, akik 25 év alatt szültek

Bár manapság a nők egyre később szülnek, a hazai sztárvilágban nem egy sztármami fiatalon adott életet első vagy akár második gyermekének. Bagosi Alexa, az X-Faktorban feltűnt énekesnő például 18 évesen már kétszeres anya volt. Összegyűjtöttünk tíz dögös magyar sztár anyukát, akik 25 éves koruk előtt szültek. Nézd meg, kik ők!

Fotó: Instagram/Balatoni nyár, M1/Balatoni nyár, RTL Klub/Bársony Bence

Ezt is szeretjük