3 év után tér vissza a népszerű magyar műsorvezető!

Nem sikerült hibátlanul

Azurák Csaba közel 3 év után ismét beszélgetős műsort vezet a TV2-n.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Azurák Csaba majdnem 3 év kihagyás után ismét műsorvezetőként ébreszti reggelente a Mokka nézőit.

A 35 éves, sármos tévés az utóbbi időben csak vendégként fordult meg a TV2 reggeli beszélgetős műsorának stúdiójában.

Nehéz korán kelnie

Azurák Csabát a TV2 Napló című műsorának riportereként ismerhették meg a nézők, majd Sváby András távozása után műsorvezetője lett a hetente jelentkező riportmagazinnak. Emellett időnként a reggeli beszélgetős magazinműsort, a Mokkát is vezette. 2009 decemberétől a Tények című hírműsor műsorvezetője Várkonyi Andrea oldalán.

- Nagyon-nagyon jó a reggeli műsor hangulata, én ezt annyira szeretem! Egyetlen pillanata van a reggelnek, amiért kevésbé rajongok, illetve amit kevésbé szoktam meg: az óracsipogás hajnali ötkor. Az egy picit korán van - mesélte az Aktív kamerái előtt.

Azon a napon, amelyiken hosszú idő után ismét a Mokka műsorvezetőjeként köszönthette a nézőket, akkora volt benne a nyomás, hogy magától felébredt. Az izgalom a stúdióban sem múlt el, mert az élő adás során számtalan problémával kellett megbirkóznia.

Összejött minden

- A szerkesztők azt mondták, másfél éve nem jött össze annyi minden, mint az én mokkás másoddebütálásomkor - avatta be a nézőket a kulisszatitkokba.

- Az egyik vendégünk családi okokra hivatkozva reggel lemondta a szereplését,  aztán Tvrtko valahol elveszett az éterben, nem tudtam vele telefonon beszélni, és azt hiszem, a számítógép is rendetlenkedett valahol. Tehát ami másfél-kétévente előfordul egyszer-egyszer, az nálam most összejött, de végül megoldottuk. Remélhetőleg a nézők nem vettek ebből észre sokat, legfeljebb a kicsi döccenéseket - mesélte a részletekről.

Azokon a nyári napokon, amikor a népszerű tévés műsort vezet a Mokkában, a déli órákban van egy kis ideje arra, hogy pihenjen, amit vagy alvással, vagy a lányaival tölt - általában az utóbbiak, Zsófi és Hanna javára. 

Fotó: TV2 Sajtószoba, Aktív

Ezt is szeretjük