Gyönyörű volt a menyasszony - A magyar énekes titokban megnősült
Siklósi Örs, az AWS zenekar énekese a hétvégén feleségül vette párját.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hétvégén megnősült Siklósi Örs, a 2018-as Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója, az AWS zenekar énekese, aki a zenélés mellett egy online marketingcéget irányít. A nagy napról a 27 éves sztár és az együttes is posztolt fotót az Instagramon.  

Az ifjú pár Felsőmocsoládon kelt egybe, a lagziban pedig természetesen a rockzenekar tagjai is részt vettek. 

Az énekes és szerelme, Niki nem vártak sokat az esküvővel. Siklósi Örs három év együttélés után 2018 májusában, a Budapest Parkban, az AWS koncertjének végén, a színpadon, térden állva kérte meg barátnője kezét

A kedvesem nagyon szeretné, hogy legyen templomi esküvőnk. Amikor cserkész voltam, volt egy nagyon kedves rajvezetőm, aki azóta pap lett, Hodász András atya, aki egy nagyon menő fiatal pap, motorral jár, és a tévében is gyakran feltűnik. Felhívtuk, és el is vállalta, hogy összead bennünket - mesélte egy évvel ezelőtt az esküvő részleteiről az fmc.hu oldalnak.

Hazai sztárok, akik 2018-ban házasodtak össze

2018-ban igazi esküvői dömping volt a hazai sztárok körében. Még soha nem házasodtak össze annyian a hazai hírességek közül, mint az elmúlt egy évben. Képes összeállításunkban megnézheted, kik azok a hazai sztárok, akik 2018-ban tartották az esküvőjüket. Pazar menyasszonyi ruhákat is mutatunk!

Ezt is szeretjük