Az ATV műsorvezetője már az újraélesztésre készült: a félbeszakadt műsorról drámai részletek derültek ki

Bodacz Balázs, az ATV műsorvezetője azonnal ugrott Kis-Benedek Józsefhez, amikor látta, hogy az rosszul van.

Az ATV műsorvezetője, Bodacz Balázs elsőként ugrott oda Kis-Benedek Józsefhez, amikor az a Mai téma tegnap esti adásában eszméletét vesztette, az adást pedig azonnal megszakították.

A 74 éves biztonságpolitikai szakértőt késő este kórházba szállítottak, ahol ma különböző vizsgálatoknak vetik alá. 

Az ATV műsorvezetője az ájulásról

Bodacz Balázs hajnali kettőig aludni sem tudott a történtek után. A Naphire.hu-nak ma azt mondta, egy olyan pillanatban, mint a tegnapi, megszűnik a műsor, már nem az a fontos, hanem a vendég testi épsége. Elmondása szerint Kis-Benedek Józsefnek volt annyi ereje, hogy ne hirtelen essen össze, így sikerült hátulról elkapnia, majd lefektették a stúdió padlójára. Kollégáival a vendég feje alá párnákat tettek, a lábát pedig egy alacsony asztalra emelték. 

bodacz-balazs
Fotó: ATV

- A szívverése, légzése és pulzusa rendben volt, erre figyeltünk először. Kioldottam a nyakkendőjét, az ing- és nadrággombját, hogy ne legyen sehol elszorulva, egy-két perc múlva pedig szerencsére magához is tért.

A műsorvezető elárulta, ő is és a kollégái is készen álltak arra is, ha kell, újra is élesztik a férfit. Erre szerencsére nem volt szükség, vendégük tudatánál volt, azzal is tisztában volt, hol van, kik veszik körül.

Olvasd el, hogy él most az ATV egykori híradósa, Bombera Kriszta!

1997-ben ismerte meg az ország, amikor tévés pályafutása elkezdődött a TV2-nél. 2001-ben ő tudósított New Yorkból, amikor az ikertornyok leomlottak. Ezt követően az MTV-nél, 2015 és 2017 között pedig az ATV-nél dolgozott, ahol az esti híradót vezette. 

Bombera Krisztina a TV2 és az ATV híradósa volt: 50 évesen ezzel foglalkozik az egykori tévés

Bombera Krisztina elárulta, miért hagyta maga mögött a televíziózás világát.

Elolvasom

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ebben a cikkben nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését. Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport
Ezt is szeretjük