Az ASUS bebizonyította, hogy érdemes színes laptopban gondolkodni (x)
Az ASUS Zenbook 14 OLED nem csak a lenyűgöző kijelzővel színesíti be a mindennapokat, hanem egyedi külsőt és modern hardvert kínál elérhető áron.

borító asus
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha végigmegyünk a hazai laptopkínálaton, akkor sokszor teljesen egyformának tűnnek a gépek, hiszen a legtöbb fekete vagy szürke. Pedig egyre többen vágynának valami színesebb megoldásra, hiszen a legtöbben naponta több órát használjuk a laptopjainkat, ilyenkor pedig jólesne egy vidámabb színnel találkozni.

Az ASUS Zenbook 14 OLED (UX3402) végre feldobja kicsit a piacot, hiszen gyönyörű Ponder Blue vagy Aqua Celadon színekben érhető el. Hagyományos szürke vagy fekete színt ne is keressünk, ez a széria azoknak készült, akik nem csak a hardvertől várnak lendületet, hanem a színes, ám nem hivalkodó külsőtől is.

Az ASUS Zenbook 14 OLED gyönyörű színekben érhető el

A Kintsugi kézművesség ihlette körvonalakkal operáló alumínium ház a Zenbook szériára jellemzően vékony és könnyű, így a mindössze 1,39kg-os laptop bármikor és bárhová elkísérhet. A 16:10-es 2,8K OLED HDR kijelző lenyűgöző látványvilágának és magas fényerejének köszönhetően pedig szinte mindig ki akarjuk majd nyitni, hiszen élmény rajta a szórakozás és sajnos a munka is.

femina asus 22Q3 cover

Említettük már a dinamikát, amit a két különleges szín mellett a legújabb, 12. generációs Intel processzor, a villámgyors SSD tárhely és a 16GB memória biztosít. Ha ezek nem mondanának semmit, akkor viszonyításképpen elég lehet annyi, hogy az új Zenbook 14 OLED (UX3402) nem csak az általános irodai feladatokra lehet hosszú távon is kiváló megoldás, hanem lazán menedzselhetedvele az Instagram oldalad vagy akár YouTube és TikTok csatornádat, hiszen a képszerkesztés és a videóvágás sem kottyan meg neki.

A barátaid pedig irigykedni fognak, hogy mindezt egy gyönyörű OLED panelen láthatod majd vissza. Nem sűrűn olvashattok róla, de az OLED technológia nem csak látványvilágban körözi le a hagyományos IPS kijelzőket, hiszen sokkal kevesebb káros kék fényt bocsájt ki, így jobban kíméli a szemeket.

Ez nem azt jelenti, hogy este is dolgozni kell rajta, de az biztos, hogy egy hosszú film után sem fogsz fájó szemekkel és álmatlanul forgolódni. Persze az sem elég manapság már, ha valami csak szimplán trendi, kellenek a mindennapokban is jól használható, praktikus extrák.

Ilyen például a magyar kiosztású ErgoSense billentyűzet, mely a kijelző felnyitásakor automatikusan kényelmes pozícióba emeli a billentyűket, illetve az ASUS NumberPad 2.0 is sokak számára hasznos lehet, hiszen egy gombnyomásra varázsol számológépet a touchpadból.

Ha hiányoltad már a színeket vagy egyszerűen csak egy modern, nem átlagos és kellően erős gépet keresel csodás kijelzővel, akkor az új Zenbook 14 OLED (UX3402) egy megkerülhetetlen ajánlat számodra.

Képek forrása: ASUS

Ezt is szeretjük