A magyar műsorvezetőnőt bőrszíne miatt fenyegették meg - Megdöbbentő, mit mesélt
Tücsi elképesztő történetet mesélt el az RTL Klub Reggeli című műsorában.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Megdöbbentő történetet mesélt el az RTL Klub Reggeli című műsorában Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi. A műsorvezetőt gyerekkorában rendszeresen bántalmazták verbálisan a buszon, amiért színes bőrű.

A történet egy 2018-as, áprilisi eset kapcsán került előtérbe, melyet Csepregi János író meg is örökített saját Facebook-oldalán: szemtanúja volt annak, hogy egy nő rendkívül durva szavakkal illet, és verbálisan bántalmaz egy 14 év körüli, fekete kislányt. A szombathelyi származású Tücsi elmesélte, gyakran őt is a buszon találták meg hasonló, bántalmazó beszólásokkal a skinhead - kopasz -, beszólogató férficsapatok.

- Azt mondták, amíg jól viselkedek, addig nem bántanak, de, ha valami olyan viselkedést tanúsítok, ami nem tetszik nekik, akkor jobb, ha odafigyelek magamra.

tucsi-aryee-claudia-dedei-reggeli-840x560
Fotó: RTL Klub/Reggeli

A műsorvezető egy másik, sokkal durvább történetet is elmesélt a nézőknek. Amikor 2004-ben megnyerte a Miss Afro Hungary szépségversenyt, elsőéves főiskolás volt. Ekkor olyasmi történt régi iskolájában, amit már nem hagyott szó nélkül. Elmondása szerint őrjöngött, teljesen kikelt magából, már csak az öccse miatt is.

- Az volt a versenyrendezés előfeltétele, hogy legalább az egyik szülő színes bőrű legyen. Elsőéves főiskolásként indultam a versenyen, és megnyertem. Az öcsém két évvel fiatalabb, mint én, ő akkor még oda járt gimnáziumba, ahova korábban én is jártam. Hétvégén megtörtént a szépségverseny, és hétfőn az iskolaigazgató-helyettes - akitől nyilván azt várod, hogy, mivel diákokkal foglalkozik, kellő empátiával kellene rendelkeznie - bement az öcsém osztálytermébe, és mondta, hogy sem a magamfajták közt, sem egyébként nem vagyok szép, tehát nem is érti, hogy tudtam megnyerni ezt a versenyt. Az öcsémnek ezután még két évig oda kellett járnia, úgyhogy mondtam, hogy én bemegyek, és miszlikbe aprítom az igazgatóhelyettest.

Melyikük a dögösebb?

Képeit elnézegetve nem kétséges, hogy Tücsi gyönyörű és irtó szexi, ami a Reggeli műsorvezetőjéről, Kiss Ramónáról ugyanúgy elmondható. Nehéz megállapítani, melyikük a dögösebb, főleg, amikor mindketten ugyanabba a ruhába bújnak. Szerinted?

Ezt is szeretjük