Árpa Attila elárulta, miért szakított 19 évvel fiatalabb párjával: ez keserítette meg a kapcsolatukat
Árpa Attila 2022 áprilisában még együtt adott interjút volt kedvesével, májusban viszont szingliként vállalta A Nagy Őt.

árpa-attila-alexandra-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ahogy haladunk előre A Nagy Ő új évadában, nem csak a versenyző hölgyekről derül ki egyre több információ, Árpa Attila is olyan dolgokat árul el magáról, amelyeket eddig nem tudhattunk.

Egy ismerkedési folyamat során óhatatlanul előkerül a múlt. Egy idő után szóba jönnek az exek, még akkor is, ha a szerelem kibontakozása a kamerák előtt történik.

Árpa Attila szakítása

A hatodik részben a színész az egyik randi során nyílt meg. Mimivel először találkozott kettesben, és a szó az előző párkapcsolataikra terelődött.

Árpa Attila és Czakó Alexandra évekig voltak egy pár.
Árpa Attila és Czakó Alexandra évekig voltak egy pár.
Fotó: Profimedia/Trenka Attila

A dentálhigiénikusként dolgozó nő elárulta, az utolsó férfi az életében egy se veled, se nélküled kapcsolat volt, de már nem táplál érzelmeket felé. Majd fordult a kocka, Árpa Attila mesélt legutolsó párkapcsolatáról. 

A színész négy évig volt együtt 19 évvel fiatalabb, színésznő párjával, akit a nézők a Keresztanyu egyik részében is láthattak. A barna hajú szépséggel 2016-os válása után ismerkedett meg, majd szakítottak, de egy év után újra összejöttek. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Szókimondó beszélgetések Szily Nórával és vendégeivel.

Új videósorozatunkban Szily Nóra és beszélgetőpartnerei döntik le a tabukat. A 'Szókimondó' őszintén és egyenesen dolgoz fel olyan fontos témákat, amikről sokszor nem beszélünk nyíltan. Tabuk helyett mi a szókimondó beszélgetésekben hiszünk. Ide kattintva nézd meg a sorozat első részét, melyben Szily Nóra Pásztor Annával beszélget a szerelem múlandóságáról és a monogámia örök kérdésérő

Promóció

Czakó Alexandrával 2022 áprilisában még közösen adtak interjút a Reggeliben, ezután egy hónappal jött a bejelentés, hogy Árpa Attila szingliként vállalta a Nagy Ő szerepét, hiszen szakítottak a kedvesével. A különválás okait egészen mostanáig nem árulta el.

Elmondta Miminek, pontosan tudja, milyen egy se veled, se nélküled kapcsolat, hiszen az övé is olyan volt. Ezután felvázolta, szerinte egy kapcsolatban teljesen rendben van, ha boldog pillanatok mellett feszültségek, viták is adódnak, akkor van gond, ha a mérleg nyelve a rossz irányba billen.

- Ha a boldog pillanatokból egyre kevesebb van, és az összezördülések, csesztetések, összeveszések nem csak hozadékai lesznek a kapcsolatnak, hanem ebből áll az egész, ez a fő elem, akkor az már nem egy egészséges kapcsolat.

Árpa Attila első csókja A Nagy Őben

Zajlanak az események A Nagy Őben. Árpa Attila napról napra közelebb kerül a lányokhoz, olyannyira, hogy a testi kontaktusok is elindultak. A finom érintéseken túl egy csók is elcsattant a tegnapi adásban.

Cover-fotó: Profimedia/Trenka Attila

Ezt is szeretjük