Nemzetközi ízélményekkel vár a budapesti ÁRKÁD (x)
Megnyitotta kapuit a budapesti ÁRKÁD új gasztro-tere!

SCS 9056
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megnyitotta kapuit a budapesti ÁRKÁD új gasztro-tere, ahol a legjobb nemzetközi konyhák képviseltetik magukat. Ha már régóta szeretted volna kipróbálni a thai ételeket, a sushit, a legjobb francia péksüteményeket vagy a tradicionális olasz konyha remekeit, akkor jó helyen jársz.

De akkor is az ÁRKÁD a legjobb választás a számodra, ha érdekel az autentikus tex-mex konyha, ha belekóstolnál néhány hagyományos magyar ételbe, vagy éppen az egészséges, organikus konyha a kedvenced. 

A bevásárlóközpont legfelső emeletén most megnyitott Food Loftban ugyanis a belvárosban már népszerű thai fast casual étterem, a Padthai Wokbar, az À table! francia pékség, a kézműves hamburgereket kínáló Burger Market, az olasz ízeket felvonultató Bellozzo, a magyaros Katsa is megtalálható lesz, míg a sushi rajongóit a Tsuru, az organikus ételeket kedvelőket pedig a Yolo Bistro várja majd. 

Fotó: Schumy Csaba dfpdfp.hu

A most létrehozott Food Loft része egy 200 négyzetméteres terasz is, amelyet az időjárástól függően akár nyolc hónapon keresztül is élvezhetnek a vendégek. Az éttermek mellett pedig a Kölyökpark játszóház kapott helyet, így biztosítva a tökéletes hétvégi családi programot.

A Food Loft nemcsak az ÁRKÁD életében hoz változást, de a környéken élőknek is kiváló alternatíva lesz, ha egy jó minőségű étterembe szeretnének egy üzleti ebédet vagy családi vacsorát szervezni, de nem szeretnének ehhez a belvárosba utazni. 

Fotó: Schumy Csaba dfpdfp.hu

Az éttermek összeállításánál mindvégig szempont volt, hogy minél szélesebb választék legyen elérhető a bevásárlóközpontban, és minél több nemzet ízeivel találkozhassanak a látogatók. Ez a gondolat vezérelte az ÁRKÁD-ot akkor is, amikor receptversenyt hirdetett a Facebook oldalán nyáron, amelyre olyan nemzeti ételekkel lehetett nevezni, amelyek megfelelnek valamelyik most nyíló étterem koncepciójának.

Fotó: Schumy Csaba dfpdfp.hu

A beküldött receptek mellett Fördős Zé és Dobó Ági kedvencei, valamint a most nyíló éttermek specialitásai is bekerültek az összeállításba. A receptkönyv bárki számára elérhető a http://moments.arkadbudapest.hu/temak/home/ oldalon.

Ezt is szeretjük