Egy kisfia és egy kislánya születik a 21 éves magyar énekesnőnek
Antal Timi énekesnő a jövőbeni terveiről mesélt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Antal Timi, a 2012-es X-Faktor második helyezettje gyűrűs menyasszonyként már határozottan tudja, milyen ruhában áll az oltár elé.

Ma este ugyan fellép az M1 A Dal című műsorában, hiszen a közönség beszavazta a középdöntőbe, de azért arra is szakít időt, hogy párjával romantikázzon Valentin-napon.

Egy kisfia és egy kislánya születik

Párjában, a táncosokat menedzselő Kiss Sanyiban először a humora fogta meg, a megismerkedésük is egy vicces helyzettel kezdődött.

- Felajánlotta nekem a helyét, ahol ült, de - mint később kiderült - csak azért, hogy foglaljam neki, amíg vissza nem tér. Ekkor indult el valami közöttünk, izgatta a fantáziám, hogy ki ő, mindig ilyen vicces-e? Hamarosan kiderült, hogy igen, de még mennyire - idézte fel az esetet.

A fiatalok másfél év után, tavaly nyáron el is jegyezték egymást.

- Megismerkedésünk évében elvitt Sanyi a Sziget Fesztiválra, ahol ekkor még csak poénból kérte meg a kezem egy imitált házasságkötős sátorban. Majd eltelt egy év, és minden megismétlődött ugyanazon a napon, szintén ezen a fesztiválon, de ekkor már élesben és teljesen komolyan - mesélte.

Antal Timi már nézegeti a menyasszonyi ruhákat, határozott elképzelései vannak arról, hogy miben mondja majd ki a boldogító igent.

- Nagyon tetszenek a csipke és a törtfehér ruhák, így mindenképp ilyen kombináció lesz. És hogy mikor? 2018. 08. 08. az álomdátum, a nyolcas ugyanis végigkíséri az életem, a rendszámomban is ott van, imádom a páros számokat. Hogy hol lesz, az egyelőre a jövő zenéje, ezen már többször összekaptunk, Budapest, Balaton és Erdély is szóba jött már. Annyi szent, hogy mindenképpen kint szeretnénk tartani zöldövezetben, és bár Sanyi annyira nem, én nagy esküvőre vágyom - árulta el.

Azt is hozzátette, hogy bár terveik szerint az gyermekáldással is várnak még, egy jóslat szerint először kisfiúk, majd kislányuk fog születni.

Fotó: Just Creative, főkép - RTL Klub Sajtóklub/Nánási Pál.

Ezt is szeretjük