Fotók: rövidnadrágban mutatta meg lábait a magyar énekesnő a műsorban
Még Tatár Csillának is tetszett
Dögös volt Antal Timi A Dalban.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombat este lezajlott A Dal 2015 első válogatója, amelyben Antal Timi, az X-Faktor 2012-es szériájának második helyezettje is fellépett.

Bár a Woke Up This Way című daláért felemás kritikát kapott a zsűritől, és összesen csak 33 pontot gyűjtött, ami nem volt elég a középdöntőbe való jutásra, ám vígaszágon a nézők őt szavazták be hatodik továbbjutónak.

Mint a Dal+ című műsorban Harsányi Levente elárulta, 22 ezer szavazat érkezett az énekesnőre a nézőktől - és ki tudja, talán egy kicsit a lábainak is köszönhette a lelkes voksolók tömegét.

Tatár Csillának legalábbis nagyon bejött a 21 éves sztár lába: az élő adást követő Dal+-ban a szombaton debütáló műsorvezetőnő volt az első vendég, aki amellett, hogy a lábaira panaszkodott, amiért azokat teljesen feltörte a cipő, bevallotta, mit is figyelt Timi előadása közben.

- A színfalak mögött mondtam Antal Timinek, hogy brutál jó lábai vannak, ciki, nem ciki, az előadása alatt végig az ő lábát stíröltem, főleg, ahogyan állt abban a brutál magas cipőben! - lelkendezett.

Fotók: Youtube, Facebook/Antal Timi

Antal Timi A Dalban

Hallgasd meg Antal Timi számát A Dal 2015 első elődöntőjéből!

Ezt is szeretjük