Anettka élő adásban osztotta ki a Mokka műsorvezetőjét – 15 év emlékezetes pillanatai
A 15. születésnapját ünneplő Mokka emlékezetes adásaiból szemezgettek a műsorkészítők.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

15 évvel ezelőtt indult el a TV2 reggeli műsora. Közel 4500 adást láthattak a nézők, és legalább 30 ezer vendég fordult meg a stúdióban. A jubileumról a Mokka pénteki adásában is megemlékeztek, így felelevenítették a legbotrányosabb pillanatokat is. Ezek közé tartozott, amikor Anettka faképnél hagyta Havas Henriket.

- Ha nem lesz olyan primitív, büdös bunkó, ha tudomásul veszi, hogy egy magyar állampolgárnak mi a neve – itt a nevem, mindenki láthatja -, nagyon szívesen beszélek Önnel, Önökkel. Köszönöm szépen! Viszontlátásra! - oktatta ki Anettka a személyi igazolványát mutatva Havas tanár urat.

anettka
Fotó: RTL Klub

Havas Henrik a Mokkát egy ideig Liptai Claudiával vezette, akinél szintén betelt a pohár kollégája egy megjegyzésére. Az ugyanis a műsor egyik éhségsztrájkoló tanárnőjének azt mondta, a testsúlya bőven engedi, hogy fogyjon, a férje is örülne, ha gyakrabban éhségsztrájkolna.

- Hogy mondhatott ilyet? Hogy jön maga ahhoz, hogy egy embernek, aki kiáll egy eszme mellett, azt mondja, hogy örülni fog a férje, ha maga lefogy? Hogy képzeli?! - esett neki Claudia.

A néhai Paudits Béla magából kikelve szidott egy újságírót, amiért az címlapon hirdette, hogy a színésznek van egy eltitkolt gyermeke, Hujber Feri pedig pár évvel ezelőtt kijelentette, hogy szerinte Jézus színész volt.

Egy másik emlékezetes esemény volt a Mokkában, amikor Pákó nekiesett egy filmrendezőnek, de a műsorvezető Árpa Attila emiatt nem esett kétségbe, nagyon jól szórakozott. Pákó Kárász Róbertnél is kihúzta a gyufát, miután a szülinapos műsorvezető fejére borította annak születésnapi tortáját.

Kárásznak több emlékezetes adás is jutott. Minden lélekjelenlétére volt szüksége például akkor, amikor egy szakértő a szarvasok párzási szokásáról mesélt, Demcsák Zsuzsa pedig nevetőgörcsöt kapott. A műsorkészítők a női sztárjukat abban a pár percben elveszítették, az ő fülesére hiába adtak utasításokat.

Magyar televíziós bakik

Aki bepillanthatott már abba, milyen televíziós vagy rádiós műsort vezetni, élő adásban bejelentkezni, az tudja, hogy még a legfelkészültebb emberek munkájába is óhatatlanul becsúszik egy-egy hiba. Ez alól még a legkomolyabb hírműsorok készítői sem kivételek.

Ezt is szeretjük