10 éven át milliók nézték a tévében! A magyar sztár most alkalmi munkákból tengődik
Az Irigy Hónaljmirigy egykori tagja nehéz körülmények között él.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ambrus Zoltánt tíz éven át milliók nézték az Irigy Hónaljmirigy Show-ban, amelynek első epizódját 2000 szilveszterén adta le a TV2. Maga a zenekar 1990-ben, egy mátyásföldi szilveszteri bulin alakult meg, tagjai ekkor Molnár Imre, Kabai László, Sipos Péter, Ambrus Zoltán, továbbá Katona Katec Gábor és Várszegi Attila voltak.

Ambrus Zoltán 2005-ben súlyos autóbalesetet szenvedett, a jeges úton megcsúszott az autója, átsodródott a szemközti sávba, ahol nekimentek, ő pedig az árokban kötött ki. Sérült a beszéd- és a mozgásközpontja is, így mindent újra kellett tanulnia.

2010-ben, az Irigy Hónaljmirigy 20 éves jubileumi koncertjén még fellépett, majd 2011 elején bejelentette, hogy egy évre visszavonul, mert szeretne nagyobb figyelmet fordítani az egészségére. A mirigyesek közé végül a következő években sem tért vissza. 

2011 májusában a feleségétől is elvált, 17 év házasság után közösen döntöttek úgy, hogy nem folytatják tovább együtt, mert két évvel korábban kihűltek az érzelmeik, és próbálkozásaik ellenére a kapcsolatukat nem tudták megmenteni.

Az 50 éves Ambrus Zoltán ma már egyáltalán nem úgy él, mint egy ünnepelt sztár, alkalmi munkákból tengődik, árulta el a Blikknek.

- Van, hogy pultozom az egyik barátomnál, és a keze alá dolgozom, de a múlt héten például a Balatonnál festettem, burkoltam. Mindenfélét elvállalok, ha hívnak. Ebből van a bevételem, illetve kedden és szerdán bankot nyitok pajszerrel - nyilatkozta. 

A zenész azt is elárulta a lapnak, hogy két gyermek édesapjaként újabb csemetéket nem tervez, de annak örülne, ha újra társra lelne.

"Engem a feleségem tart el!" A magyar énekes havi 60 ezerből él

Képeken azok a hazai sztárok, akiknek megalázóan csekély a nyugdíja. Nézd meg őket!

Ezt is szeretjük