Szívszorító vallomást tett a műsorban a 70 éves magyar színésznő
Almási Éva a holnap esti DTK Show-ban egy őt máig gyötrő lelkiismeret-furdalásáról mesélt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

A mai napig lelkiismeret-furdalással küzd Almási Éva amiatt, hogy nem tudott elég időt tölteni lányával, Balázsovits Edittel, amikor az kicsi volt.

A 70 éves magyar színművésznő és szintén színész lánya a holnap esti DTK Show-ban beszél szoros kapcsolatáról, az elvesztegetett időről, a szakmáról és az anyaságról.

Sírt az anyja után

El is csuklott Almási Éva hangja, amikor D. Tóth Krisztának felidézte élete egyik legkeserűbb pillanatát.

Nemrégiben férjével, Balázsovits Lajossal találtak egy régi magnókazettát, amelyen közös lányuk, az akkor néhány éves Edit énekelt.

A kislány két dalocska közben egyre édesanyját kereste, aki akkoriban a legfoglalkoztatottabb színésznők egyikeként a színpadok és tévéjátékok sztárja volt: Anyuka hol van? Anyuka hol van? - kérdezgette énekelgetés közben.

- Elsírtam magam, és még most is libabőrözöm. Ezek a pillanatok nem jönnek vissza többé az életben - mondta szomorúan az egyik legnépszerűbb magyar színésznők egyike.

Bármennyire is bántja a lelkiismeret a Kossuth-és Jászai Mari-díjas színművésznőt, Balázsovits Edit nem hibáztatja édesanyját.

Pánikbeteg lett

A 37 éves, 2009-ben Jászai Mari-díjjal kitüntetett színésznő ugyanakkor úgy döntött, fia születése után egy évig teljesen visszavonul a színháztól, és utána is jóval kevesebbet játszott.

Almási Éva maximálisan egyetért lánya életfelfogásával, pláne azok után, hogy ő maga 38 évesen pánikbeteg lett a rá nehezedő elvárások és feladatok miatt 

- Én megpróbáltam jó anya, jó színésznő és jó feleség lenni, de ez lett a vége. Az embernek nem kell mindenkinek megfelelnie - árulta el D. Tóth Krisztának.

Fotó: MTVA/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük