Találd meg velünk most álmaid állását, és nyerj 1 millió forintot! (x)

5 percedbe kerül egy új élet lehetősége.

CVDB Femina PR header
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az év vége nemcsak az ünnepekre való készülődés időszaka, hanem a számvetés és a tervezgetés ideje is. Számot vetünk elért eredményeinkkel, az év történéseivel, mi volt jó, és min változtatnánk. Értékelünk, tervezgetünk, és ilyenkor körvonalazódnak újévi fogadalmaink is.

Van, aki az egyensúlyt és a biztonságot keresi, sokan családot és házat terveznek, mások viszont az autóikat szeretnék lecserélni, vannak, akik hazatérnek, miközben mások kalandvágyból elindulnak... És vannak, akik azt tervezik, hogy munkát-állást-hivatást váltanak jövőre! Aki ez utóbbit tervezi, annak nem érdemes január 1-ig várnia, hanem már most ajánlott elkezdeni a keresgélést Magyarország egyik legrégebbi és legnagyobb állásaggregátor oldalán, a Jobinfo.hu-n.

Sikeres álláskeresés 

Persze a sikeres álláskereséshez nem elég, ha csak mi böngészünk a cégek ajánlatai között, fontos, hogy ők is megtaláljanak minket, sőt, gyakran a legjobb állások - úgy, ahogy a legjobb ingatlanok - nem álláshirdetés formájában, hanem munkáltatói közvetlen megkereséssel találják meg a jelölteket. Ezért indította el a Jobinfo.hu legújabb szolgáltatását CVDB platform néven, ahol pár egyszerű lépésben létrehozhatjuk Álláskereső fiókunkat és feltölthetjük önéletrajzunkat, hogy ránk találjon álmaink állása. Mindez a folyamat ráadásul nem vesz igénybe többet 5 percnél!

CVDB Femina PR cikk 1.png

Miért jó Neked mindez? 

Mert a legfontosabb álláskeresői alapadatok megadásával, az álláskeresői profilod minél részletesebb kitöltésével és a feltöltött CV-d segítségével sokkal jobb esélyed van arra, hogy a neked leginkább megfelelő cégek rád találjanak, a munkáltatók számodra releváns ajánlatokat tegyenek. 

7 ok, hogy miért jó ez neked

1. A Covid-19 globálisan és radikálisan átalakítja a nemzetgazdaságok működését, és ennek nyomán a munkaerőpiac is komoly és részben még ismeretlen átalakulás előtt áll! A radikálisan átalakuló munkaerőpiac aktuális változásairól szeretnénk - a nyereményjáték segítségével is - tudást és információt gyűjteni, és ezt a tudást és információt mind a munkáltatói, mind a munkavállalói oldal számára rendelkezésre bocsátani, hogy álláskereső és munkáltató még könnyebben egymásra találjon. 

2. Azonban nemcsak egy nagyon friss, az aktuális piaci változásokat tükröző keresleti-kínálati információs tudásbázis felépítése a célunk, hanem az is, hogy bepillantást nyerjünk a munkáltatók által támasztott új igényekbe, még többet tudjunk a munkavállalók helyzetéről, igényeiről, a te igényeidről, ezáltal segítsük azt, hogy minél hamarabb megtaláld álmaid állását!

3. Regisztrációddal Magyarország legnagyobb állásaggregátorának adatbázisába kerülsz be, azaz nagy eséllyel a Magyarországon feladott álláshirdetések nagy része elér téged!

4. Hirdető partnereink türelmetlenül várják, hogy szembetalálkozzanak veled, megismerjék erősségeidet, és ajánljanak egy, a képességeidnek leginkább megfelelő állást!

5. Több mint 20 ezer publikus hirdetés vár rád, illetve számos olyan, amely nem érhető el nyilvánosan. Keress, kutass, és engedd házhoz jönni a számodra leginkább ígéretes munkáltatókat!

6. A www.cvdb.hu platformon található cégek sokasága kereste, keresi és találja meg nálunk a számukra is leginkább ígéretes munkavállalókat.

7. Lehet, hogy már most is jó helyen dolgozol, de minden ajánlatnál lehet még jobb is! Készülj fel tehát a munkaerőpiaci meglepetésekre, legyél nyitott és hagyd, hogy álmaid állása rád találjon!

CVDB Femina PR cikk 2.png

Egy kiválasztási folyamat átlagosan 3-8 hetet vesz igénybe, ezért aki a 2022-es évet új munkahelyen szeretné kezdeni, annak már most érdemes létrehoznia álláskeresői fiókját és feltölteni önéletrajzát, különösen, hogy most egy nyereményjátékban is részt vehet. Mindez csak 5 percet vesz igénybe, és máris nagyobb eséllyel indulunk arra, hogy megnyerjük álmaink állását, vagy akár a csábító nyeremények egyikét! Hozd létre álláskeresői profilodat és töltsd fel önéletrajzodat a www.cvdb.hu adatbázisába december 12-ig, és karácsonykor már válogathatsz az álláshirdetések között! Ezenfelül egy sorsoláson is részt vehetsz, ahol nettó 1 millió forint készpénz, 1db iPhone 12, 1 db iPad 9. generáció, 1 db Segway elektromos roller és 5 db 20 ezer forint értékű Panarom.hu vásárlási utalvány kerülhet kisorsolásra!

Ne késlekedj, töltsd fel álláskeresői profilodat és önéletrajzodat a www.cvdb.hu oldalra, hogy sikerrel indulj egy szuper állásért és a nagyszerű nyereményekért!

Végezetül ne feledd: tartsd szárazon a puskaport, nem kell feltétlenül állást váltanod, de a lehetőség mindig adott! Ráadásul álláskeresői fiókod létrehozásával nemcsak duplán nyerhetsz, de nyomon követheted a munkaerőpiaci változásokat és bővítheted az álláskeresői opcióidat is!

Ne tétovázz tehát: álláskeresői profilra és nyereményre fel!

(Képek forrása: Jobinfo.hu)

Ezt is szeretjük