Alföldi Róbert féltve őrzött magánéletéről mesélt az esti műsorban
Alföldi Róbert a VIASAT3 Lakástalkshow című műsorában nyílt meg a műsorvezető előtt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Alföldi Róbert ritkán nyilatkozik a magánéletéről, de a VIASAT3-on hétfőn este indult Lakástalkshow  című műsorral kivételt tett. A beszélgetős műsorban a sztárok Lovász Lászlónak, a népszerű műsorvezetőnek a legféltettebb titkaikat is elárulják.

Lovász László 2012 óta vezeti az online műsort. A tévés verzióban már nemcsak a nappaliban, de a hálóban és a konyhában is beszélget vendégeivel, így azok minden egyes helyiségben életük más-más területeibe engednek bepillantást. A műsort egy lakásban, távirányított kamerákkal rögzítik, az interjú ideje alatt pedig kizárólag a vendég és a műsorvezető tartózkodik a helyiségben, hogy a hazai hírességek még inkább megnyíljanak.

Az első tévés adás vendége, a ma 49 születésnapját ünneplő Alföldi Róbert például elárulta, hiába sikeres a munkában, az életével nem teljesen elégedett, a színpadon elért sikerek nem kárpótolják a magánéleti kudarcokért.

- Nem tagadom, azért is dolgozom ennyit, mert az életem többi területe nincs rendben. Például nálam a nyaralás is érdekes kérdés. Csak akkor megyek, ha van valakim. Egyedül minek menjek? Hogy szembesüljek a magánnyal? Na, azt már nem. Amúgy is, nem szeretek én mások előtt fürdőruhában vagy meztelenül lenni, szemérmes vagyok, a színpadon persze az egész más - osztotta meg a nézőkkel a Nemzeti Színház volt igazgatója.

VIASAT3/Birtalan Zsolt

Ő Alföldi Róbert gyönyörű unokahúga! Képeken a 22 éves Babett

Nézd meg képes összeállításunkban a magyar sztárokat és gyönyörű unokahúgaikat!

Ezt is szeretjük