Őt választották a legstílusosabb magyar sztárpasinak - Fotó!
Nézd meg, kit választottak a Playboy olvasói a legstílusosabb férfinak a hazai sztárok közül!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Első alkalommal osztotta ki a Playboy magazin tegnap este a Man of the Year díját öt kategóriában öt olyan férfinak, akik kiállásukkal, habitusukkal és intelligenciájukkal megtestesítik mindazt, amit a nyuszis magazin képvisel. A legstílusosabb férfi díját Ákos vihette haza.

- Ákos évtizedek óta nemcsak követi, de diktálja is a divatot, úgy zenéjével, mint megjelenésével. Mindig ügyel a stílusára, de ez nem jár együtt görcsös hiúsággal - írják az idén 15 éves Playboy honlapján a 46 éves énekesről, aki díjátadón maga volt a megtestesült elegancia, bár azt mondta, reméli, nem csak a megjelenése miatt szavaztak rá.

Király Viktor énekes sem tért haza üres kézzel, ő Karl Lagerfeld-különdíjat kapott. 

- Úgy vélem, a stílus nem csupán az öltözködésre korlátozódik, ugyanúgy vonatkozik a jellemre vagy éppen a zeneiségre. Nálam a stílusosság fogalma az édesanyám és a barátnőm nélkül nem is létezhetne, hiszen nagyon sok útmutatást kapok tőlük. Tiniként persze nekem is voltak különböző korszakaim, hol deszkás voltam, hol rocker - árulta el.

Ők Magyarország legstílusosabb pasijai

Nézd meg, ki az az öt férfi, akiket a Playboy jelölt a Legstílusosabb férfi kategóriában, és a magazin szerkesztői mivel indokolták ezt! Téged melyikük nyűgöz le a sármjával és a stílusával?

Fotó: Red Lemon

Ezt is szeretjük